Obavijesti Video Pretražite Navigacija
U organizaciji portala MojPosao

Virtualni Dan Karijera po prvi put i u Hrvatskoj

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Prvi put u Hrvatskoj održat će se Virtualni Dan Karijera. Nakon što se u SAD-u, Francuskoj i Španjolskoj ovakav način zapošljavanja pokazao uspješnim, virtualni sajam poslova, prvi u središnjoj i istočnoj Europi, kod nas organizira portal MojPosao od 11. do 18. studenog.

Za razliku od dosadašnjih Dana karijera, koji su se održavali na jednoj lokaciji, Virtualni Dan Karijera, održat će se na internetu i tako biti dostupniji znatno većem broju tražitelja zaposlenja. Dakle, ulaskom u 3D Internet aplikaciju na stranici dankarijera.com, posjetitelji dolaze na 'lokaciju' na kojoj se nalazi Info štand i zgrada u kojoj se održava 1. Virtualni Dan Karijera.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Iz udobne stolice Internetom do posla putem virtualnog Dana karijera Slika nije dostupna 3D aplikacija na dankarijera.com Prvi virtualni Dan karijera: Traženje posla na internetu pravi hit

Ulaskom u izložbeni prostor posloprimci će moći posjećivati štandove tvrtki, javljati se na otvorena radna mjesta, predavati poslodavcima svoje životopise, ali i chat-ati s menadžmentom tvrtke, razmjenjivati savjete s poslodavcima i iskustva s ostalim posjetiteljima. Također, sudionici će moći razgledavati suvremene izložbene prostore u 3D izvedbi, pratiti video prezentacije tvrtki izlagača te download-ati promotivne materijale tvrtki, a sowftware će biti u potpunosti prilagođen na hrvatski jezik. 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene