Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Doživite nezaboravnu avanturu uz Crno Jaje i Karting Arenu Zagreb!


Hladne zimske dane ugrijte jednom dobro karting vožnjom na najvećem indoor kartodromu u ovom dijelu Europe!

Vezani članci PR Nije šala! U travnju ostvari 15% EXTRA POPUSTA za plaćanje Mastercard® karticom Zagrebačke banke Neviđena adrenalinska groznica u Karting Areni uz CrnoJaje.hr - 1 Neviđena adrenalinska groznica u Karting Areni uz CrnoJaje.hr, opali gas na karting vožnji!

Izvucite se iz naslonjača i ispucajte sav višak energije na jednoj od najvećih karting staza u Hrvatskoj! Testirajte svoje vozačke sposobnosti i zabavite se!

Karting Arena Zagreb prvi je INDOOR kartodrom u Hrvatskoj i jedan od najvećih u ovom dijelu Europe. Staza je duga 365 m, a široka između 6 i 8 m. Stručno izabrana trasa s podnim premazom koja simulira držanje pneumatika na stazi Formule 1, jamči izuzetne ugođaje sportske vožnje. Iskusite kvalitetne i vrhunsko pripremljene go-karte te novu vrhunsku stazu! Skupite ekipu te provjerite tko je najbrži u Karting Areni na Zagrebačkom Velesajmu uz popuste do čak 57%!

Tijekom same vožnje, na semaforu možete pratiti vrijeme svakog kruga, a nakon vožnje proučite i usporedite svoje rezultate na ekranima i ispisu rezultata ili na web aplikaciji putem koje možete pratite svoje i rezultate svojih prijatelja!

Vrijeme je za zabavu! Vrijeme je za Karting Arenu Zagreb! Let's go...