Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Grbin oštro po Ustavnom sudu: "Pričao sam s Milanovićem, imamo plan C. Popišali su se na sve nas"

Podvala konkurenciji

Zapalio pizzeriju zbog besplatne pizze

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nezaposlenome Australcu vlasnik jedne pizzerie ponudio je doživotnu besplatnu pizzu ako zapali pizzeriju njegova suparnika. Naravno ovaj je to i učinio.

35-godišnji Frank Foschini provalio je u srpnju 2005. u pizzeriju Papa John's, polio je benzinom i zapalio lokal i tako primorao očajnog vlasnika na zatvaranje. Ovaj ljubitelj pizze ipak je podlegao iskušenju koje je se iz obične oklade pretvorilo u urotu.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Pao na iPhone U džepu mu se zapalio iPhone nakon što je pao s bicikla Slika nije dostupna Policija traga za njim Sisak: Posvađao se sa ženom pa zapalio stan!

U lipnju ove godine sud u Melbournu poslao ga je na trogodišnji boravak uzatvoru. Na sudu je rečeno da je Foschini od neimenovanog vlasnika pizzerije primio 800 australskih dolara (640 američkih dolara) u gotovini i obećanje o doživotnoj besplatnoj pizzi.

Sudac koji je odredio trogodišnju kaznu zatvora za palež, rekao je kako je iznenađen da nije ništa poduzeto protiv osobe koja je Foschinija platila.

Izvan suda, vlasnik Papa John'sa John Yakub rekao je kako se nada da će njegova pizzeria jednog dana ponovno otvoriti vrata. 'Pokušavam nanovo početi', rekao je on. 'Financijski me ovo unazadilo za 10 do 15 godina'.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene