Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Idealna kombinacija

Lazanje s tartufima

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Uživajte u bogatom ohusu tartufa i ne zaboravite na poseban ručak pozvati posebne osobe.

Tijesto:
300 g lazanja

Pročitajte i ovo Liječnica Oštetila HZZO Lažirala recepte i preprodavala lijekove: Podignuta optužnica protiv liječnice dilerice Slika nije dostupna Užitak iz morskih dubina Lazanje s plodovima mora

Nadjev:
- nekoliko manjih tartufa
- 1 kiselo vrhnje
- 100 g ribanog sira
- 4 žlice maslinova ulja
- 1 jaje
- 2 žlice maslaca
- sol i papar

Umak:
- 40 g glatkog brašna
- 30 g maslaca
- 6 dl mlijeka
- 100 g ribanog parmezana

Priprema:
Skuhajte lazanje, ostavite ih u hladnoj vodi te zagrijte pećnicu na 180 stupnjeva. U posudi izmiješajte jaje i vrhnje te dodajte ribani sir, 1 žlicu maslaca i naribane tartufe. Sve posolite i popaprite i dobro promiješajte da postane kompaktno.

Posudu namastite te dno premažite s umakom. Redati sloj lazanja, nadjeva od tartufa i bešamel umaka. Na kraju stavite umak te pospite parmezanom. Pecite 30 minuta. Pri serviranju naribajte još malo tartufa po lazanjama.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene