Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tragične nesreće

U Županji mladić poginuo u slijetanju s ceste, u Novskoj pijani vozač usmrtio dječaka

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U dvije teške prometne nesreće na području Županje i Novske život su izgubile dvije osobe.

Jedna je osoba smrtno stradala, a dvije se ozlijeđene u prometnoj nesreći koja se dogodila oko 4,40 sati u Županji, u Ulici braće Radića, priopćila je rano jutros policijska uprava vukovarsko-srijemska.

Pročitajte i ovo Ilustracija Očevid u tijeku Teška prometna nesreća na jugu Hrvatske: Sedam osoba ozlijeđeno u sudaru Klevisa Ymeri Privedena je Ovo je Albanka koja je terencem usmrtila brata (21) i sestru (19) na magistrali: Voli luksuzan život, na društvenim mrežama ima tisuće pratitelja

U prometnoj nesreći što se dogodila jutros u 4,40 sati u Ulici braće Radića u Županji ispred kućnog broja 149, poginuo je 24-godišnjak, a dvoje 18-godišnjaka je zadobilo teške i po život opasne ozljede i u vinkovačkoj Županijskoj općoj bolnici se liječnici bore za njihove živote.

>> U slijetanju vozila na autocesti A1 četiri osobe ozlijeđene, auto završio na krovu

Očevid još traje, ali policija još ne zna tko je upravljao Audijem županjskih oznaka koji je iz, za sada još neutvrđenih razloga, sletio u kanal uz cestu. Mladić (24) je preminuo na mjestu nesreće.

Na mjestu događaja gdje policijski službenici PU vukovarsko-srijemske obavljaju očevid, došao je i zamjenik županijskog državnog odvjetništva.

Jedna osoba poginula u nesreći na području Novske

Alkoholizirani vozač noćas je teretnim automobilom udario i na mjestu usmrtio 15-godišnjaka koji je pješačio uz cestu u mjestu Rajić kraj Novske, priopćila je danas sisačko-moslovačka policija.

U policiji kažu kako se nesreća dogodila u 1,38 sati, kada je 29-godišnji vozač teretnog automobila u alkoholiziranom stanju (1,77 promila alkohola u krvi) prešao na suprotni prometni trak pri čemu je prednjom lijevom bočnom stranom vozila naletio na 15-godišnjaka koji je pješačio uz lijevi rub ceste.

Od siline udara dječak je preminuo na mjestu nesreće. Protiv 29-godišnjeg vozača bit će podnijeta kaznena prijava zbog izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu sa smrtnom posljedicom, kažu u PU sisačko-moslovačkoj.
(Agencija VLM/Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene