Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Podnesene kaznene prijave

Zlostavljači životinja: U Lici ubijeni i ozlijeđeni konji i krave, kod Šibenika otrovani psi, u Istri ubijen mačak

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policajci tragaju za nepoznatim počiniteljem koji je u Lici ubio dva konja i ozlijedio još nekoliko životinja.

U razdoblju od 25. listopada do 26. listopada 2019. godine u Doljanima nepoznati je počinitelj nepoznatim predmetom ozlijedio domaće životinje u vlasništvu 30-godišnjaka iz Otočca. Od zadobivenih ozljeda uginula su dva konja, dok su tri konja, dvije krave i jedno tele ozlijeđeni.

Pročitajte i ovo Ilustracija Vozač poginuo 37-godišnjak poginuo na magistrali: Prevelikom brzinom ušao u zavoj i zabio se u betonski zid Ilustracija Zlostavljanje životinja Bacila psa s devet metara, ozljede su bile užasne, njezin čin zgrozio i sud: "Učinila sam joj uslugu"

Policija traga za počiniteljem, protiv kojeg će biti podnijeta kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

Kod Šibenika otrovana tri psa

Policija je kod Šibenika uhvatila muškarca koji je susjedu ubio tri psa. Šibenski policajci dovršili su kriminalističko istraživanje nad 42-godišnjakom osumnjičenim za ubijanje životinja u vlasništvu 46-godišnjaka.

42-godišnjak je 23. listopada u Sitnom Donjem, zbog narušenih međususjedskih odnosa, 46-godišnjaku otrovanom hranom usmrtio tri psa, pasmina istarski gonič, hrvatski ovčar i mješanac. Pritvoren je uz kaznenu prijavu.

U Istri ubio mačka

Umaška je policija provela kriminalističko istraživanje nad 63-godišnjakom. Policija sumnja da je on u subotu oko 8 sati, u naselju Donji Katunari kod Brtonigle, izašao iz vozila i nepoznatim oružjem ubio mačka u vlasništvu 69-godišnjakinje.

Nakon toga je lešinu životinje sakrio na nepoznato mjesto. 63-godišnjak je priveden u nedjelju u ponoć, nakon dovršene istrage.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene