Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Obiteljsko nasilje

Zbog pokušaja ubojstva supruge jednomjesečni pritvor liječniku

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon kriminalističke istrage, 31-godišnjem osječkom liječniku M.B., koji je sinoć uz kaznenu prijavu priveden istražnome sucu Županijskoga suda u Osijeku zbog osnovane sumnje da je u subotu navečer pokušao ubiti 29-godišnju suprugu, određen je jednomjesečni pritvor.

Glasnogovornik Županijskoga suda u Osijeku Miroslav Rožac istaknuo je večeras kako mu je istražni sudac danas nakon ispitivanja odredio 48-satno zadržavanae zbog mogućeg utjecaja na svjedoke. Dodao je da je tijekom dana Županijsko državno odvjetništvo zatražilo pokretanje istrage i predložilo pritvor, što je istražni sudac prihvatio, te mu odredio jednomjesečni pritvor. Osumnjičenik se branio šutnjom, a jednomjesečni pritvor istražni mu je sudac odredio također zbog mogućeg utjecaja na svjedoke.

Pročitajte i ovo Podignuta optužnica protiv krijumčara droge Visokovrijedna meta Pao je Cezar: Krijumčari droge ubrali najmanje 3,3 milijuna eura, USKOK podigao optužnicu Baška Voda Presedan u tužiteljstvu Prljavim novcem kupio stan u Baškoj Vodi: Bivšem općinskom načelniku blokirana nekretnina

>> Nema pregleda za liječnike opće medicine

Nakon svađe u obiteljskom stanu u Divaltovoj ulici u Osijeku, 31-godišnjak je supruzi nanio pet ubodnih rana, ali žena je uspjela pobjeći na hodnik i pozvati pomoć. Susjeda je pozvala hitnu pomoć i policiju, a teško ranjena žena prevezena je u Klinički bolnički centar. Kako se doznaje, drama se događala u nazočnosti njihova malodobna djeteta. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene