Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Nakon kriminalističke istrage, 31-godišnjem osječkom liječniku M.B., koji je sinoć uz kaznenu prijavu priveden istražnome sucu Županijskoga suda u Osijeku zbog osnovane sumnje da je u subotu navečer pokušao ubiti 29-godišnju suprugu, određen je jednomjesečni pritvor.


Glasnogovornik Županijskoga suda u Osijeku Miroslav Rožac istaknuo je večeras kako mu je istražni sudac danas nakon ispitivanja odredio 48-satno zadržavanae zbog mogućeg utjecaja na svjedoke. Dodao je da je tijekom dana Županijsko državno odvjetništvo zatražilo pokretanje istrage i predložilo pritvor, što je istražni sudac prihvatio, te mu odredio jednomjesečni pritvor. Osumnjičenik se branio šutnjom, a jednomjesečni pritvor istražni mu je sudac odredio također zbog mogućeg utjecaja na svjedoke.

Vezani članci Ivana Marković, gradonačelnica Supetra Hoće li Brač ostati bez jedinog ginekologa? Gradonačelnica Supetra otkrila kako kane riješiti problem Internet prevara, ilustracija Milijunska prijevara: Diljem Europe putem lažne e-mail adrese prodavali fiktivne COVID zaštitne proizvode

>> Nema pregleda za liječnike opće medicine

Nakon svađe u obiteljskom stanu u Divaltovoj ulici u Osijeku, 31-godišnjak je supruzi nanio pet ubodnih rana, ali žena je uspjela pobjeći na hodnik i pozvati pomoć. Susjeda je pozvala hitnu pomoć i policiju, a teško ranjena žena prevezena je u Klinički bolnički centar. Kako se doznaje, drama se događala u nazočnosti njihova malodobna djeteta. (Hina)