Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pretražili mu stan

Nakon pokušaja ubojstva otkriven arsenal oružja

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zbog kaznenih djela ubojstva u pokušaju te nedopuštena držanja oružja i eksplozivnih tvari policija je prijavila 55-godišnjaka s omiškog područja, u čijoj je kući otkrila arsenal oružja, potvrđeno je u splitsko-dalmatinskoj Policijskoj upravi.

Osumnjičenik je u jučer bio pod istragom jer je u utorak oko 20,20 sati u Omišu iz pištolja pucao na 41-godišnjaka. Nakon pucnjave policija je na osnovi naloga istražnog suca pretražila stan i prostorije kojima se služio te pronašla pištolj PHP 9 mm s okvirom i dva komada streljiva, automatsku pušku 9 mm sa spremnikom i 34 komada streljiva, dva prazna okvira za pištolj, prigušivač, osam okvira s 89 komada streljiva 7,62 mm za automatsku pušku.

Pročitajte i ovo Ilustracija Suđenje Mormonski par ubio dvoje djece i ženu: Mališane su nazivali zombijima, vjerovali u sudnji dan - "Nezgodne smrti se događaju" Ilustracija Osmero u istražnom zatvoru Uskok objavio kako su dvije skupine uvozile luksuzne aute i varale na porezu: Državu ukupno oštetili za najmanje milijun eura

>> Policija kod 56-godišnjaka pronašla kućni arsenal

Uz to pronađeno je i 49 komada streljiva 22 mm, magnum i 22 lovačke patrone 12 mm. Osumnjičenik je priveden istražnom sucu Županijskog suda u Splitu. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene