Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Zbog kaznenih djela ubojstva u pokušaju te nedopuštena držanja oružja i eksplozivnih tvari policija je prijavila 55-godišnjaka s omiškog područja, u čijoj je kući otkrila arsenal oružja, potvrđeno je u splitsko-dalmatinskoj Policijskoj upravi.


Osumnjičenik je u jučer bio pod istragom jer je u utorak oko 20,20 sati u Omišu iz pištolja pucao na 41-godišnjaka. Nakon pucnjave policija je na osnovi naloga istražnog suca pretražila stan i prostorije kojima se služio te pronašla pištolj PHP 9 mm s okvirom i dva komada streljiva, automatsku pušku 9 mm sa spremnikom i 34 komada streljiva, dva prazna okvira za pištolj, prigušivač, osam okvira s 89 komada streljiva 7,62 mm za automatsku pušku.

Vezani članci Internet prevara, ilustracija Milijunska prijevara: Diljem Europe putem lažne e-mail adrese prodavali fiktivne COVID zaštitne proizvode Pištolj, ilustracija Le Monde opširno piše o kriminalnim klanovima u Srbiji i Crnoj Gori i vezama s državom

>> Policija kod 56-godišnjaka pronašla kućni arsenal

Uz to pronađeno je i 49 komada streljiva 22 mm, magnum i 22 lovačke patrone 12 mm. Osumnjičenik je priveden istražnom sucu Županijskog suda u Splitu. (Hina)