Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Zapaljena zastava SDP-a u Tribunju

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Prošle noći u Tribunju zapaljena je zastava SDP-a koja je visila pred prostorijama stranke, a policija je najavila da će zbog toga podnijeti prekršajnu prijavu protiv 21-godišnjaka, kojeg je oko 4 sata zatekla u pokušaju bijega.

Policijski službenici iz Vodica su u provedenoj kriminalističkoj obradi utvrdili da su zastavu zapalili spomenuti 21-godišnjak i grupa mladića, na čijem utvrđivanju identiteta rade, kaže se u priopćenju.

Pročitajte i ovo Tribunj: Utrka magaraca - 1 "ljubav od tradicije" U Tribunju jubilarna utrka tovara: "Magarca - to je nemoguće ukrotiti, on ima svoju misao..." Slika nije dostupna Napad na hrvatsko obilježje Zapaljena zastava Hrvata u BiH: Drugi slučaj skrnavljenja u posljednjih mjesec i pol

Županijska organizacija SDP-a u priopćenju je osudila spaljivanje zastave, navodeći da "ekstremna politika zastrašivanja uoči izbora" u novoosnovanoj Općini Tribunj dokazuje da ta stranka jača.

"Birači će sankcionirati one kojima su takve metode jedini način izražavanja", navodi se u priopćenju koje potpisuje potpredsjednik Županijskog odbora SDP-a, Krste Radak.

Izbori za Općinsko vijeće Tribunja bit će održani 12. studenoga.

Odluku o osnivanju Općine Tribunj na zasjedanju u srpnju ove godine donio je Hrvatski sabor koji je odobrio izdvajanje tog mjesta iz područja Grada Vodica. Za izbor članova Općinskog vijeća u Tribunju istaknuto je 7 stranačkih lista te jedna nezavisna lista.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene