Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Zaklao psa i iscipelario vlasnika

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tučnjava pasa u splitskom parku na Zvončacu okončana je tako što je vlasnik rotweilera nožem nasmrt izbo drugu životinju, a zatim je "iscipelario" vlasnika i priprijetio mu tim istim kuhinjskim nožem.

Vera M. (27) pokušala je razdvojiti dva psa kad je vidjela da su se sukobili, no nije uspjela a pritom je zadobila i ogrebotine. Zbog toga je pozvala supruga Roberta M. (39) koji je dojurio iz njihova stana naoružan kuhinjskim nožem te je ubo u vrat mješanca s kojim se njegov ljubimac "zakačio". 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Prvo sportski, a potom cestovni modeli DS Automobiles najavio osnivanje odjela DS Performance Slika nije dostupna Elegantan i prostran [TEST] Peugeot 508 2.0 BlueHDi Allure

Potom je potrčao do Nina Š. (37), vlasnika drugog psa koji je mirno sjedio na stotinjak metara udaljenoj klupici. Udario ga je nogom u glavu, bacio na tlo i priprijetio nožem, no na sreću zaustavio se na tome.

Mješanac je uginuo u veterinarskoj stanici, a svi su prekršajno prijavljeni. Robert M. zadržan je preko noći u policiji te se protiv njega očekuje podnošenje i kaznenih prijava.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene