Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Zagreb: Uhvaćen razbojnik sa suzavcem

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Uhvaćen je razbojnik koji je u četvrtak u zagrebačkome naselju Vrbanima suzavcem pošpricao policajca, nakon čega je ovaj ispalio više hitaca u zrak.

Zagrebačka policija danas je izvijestila da je uhitila 36-godišnjeg državljanina BiH koji je priznao da je oko 18,30 sati na ulici u Vrbanima uz uporabu suzavca oteo torbicu 59-godišnjakinji. Za njim je potrčao policajac, a razbojnik se dao u bijeg, odbacivši ukradene predmete.

Pročitajte i ovo Evakuacija škole u Novom Pazaru Počinitelj brzo otkriven Evakuirane dvije srednje škole u susjedstvu: ''Učenici i nastavnici su prijavili da je bačeno nešto što izaziva jak kašalj'' Nemiri u Grčkoj - 1 Najsmrtonosnija nesreća VIDEO/FOTO Urlici i šok granate na ulicama Atene: Žestoki sukobi policije i građana

Policajac ga je sustigao i svladao, ali ga je razbojnik pošpricao suzavcem i uspio uteći, nakon čega je policajac, pokušavši ga zaustaviti, ispalio hice u zrak.

U policiji kažu da je uhićenik sve priznao, a prepoznala ga je i žena kojoj je oteo torbicu. Dosad u Hrvatskoj nije bio evidentiran po kriminalu, a utvrđeno je da ilegalno boravi na području Zagreba.

Policija ga je kazneno prijavila zbog razbojstva i sprječavanja policajca u obavljanju službene dužnosti, a čeka ga i optužni prijedlog zbog nezakonitog boravka u Hrvatskoj i kršenja Zakona o strancima.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene