Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

S više ubodnih rana kuhinjskim nožem jutros je oko dva sata u obiteljskoj kući u zagrebačkoj Dubravi 43-godišnjak usmrtio godinu dana mlađu suprugu. Sinoć se oko 21,30 sati na području Velike Gorice dogodio pokušaj ubojstva, izvijestila je policija.


Obojica osumnjičenika privedena su na kriminalističku obradu. Od više ubodnih rana koje je 43-godišnjak zadao svojoj supruzi u spavaćoj sobi, ona je preminula na mjestu nesreće. Policiju je pozvao njihov 17-godišnji sin, najstarije od troje djece koja su bila u kući. Osumnjičeni je priveden je u Policijsku postaju Dubrava i trenutno je u tijeku kriminalistička obrada, rekla je na konferenciji za novinare Policijske uprave zagrebačke (PUZ) Marija Goatti Matijević. Kako se neslužbeno, osumnjičenik je već ranije liječen od psihičkih tegoba.

Lovačkim nožem pokušao usmrtiti muškarca

Vezani članci Auto nakon prometne nesreće u Dubravi - 2 Saslušan vozač koji je pokosio automobile u Dubravi, kaže da se sve dogodilo jer je izgubio svijest Prometna nesreća u Dubravi Obijesni vozač iz Dubrave predan pritvorskom nadzorniku. Policija otkrila za što ga terete

Pokušaj ubojstva na velikogoričkom području dogodio se nakon prvo verbalnog, a zatim i fizičkog sukoba dvojice vidno alkoholiziranih gostiju na proslavi u dvorištu obiteljske kuće, u vlasništvu 54-godišnjaka, u mjestu Ribnica. Nakon što je verbalni sukob prerastao u tjelesni obračun, 63-godišnji muškarac otišao je do svog automobila, parkiranog u blizini, i iz pretinca vrata izvadio lovački nož s oštricom dužine preko 10 cm. S namjerom da usmrti 53-godišnjaka, zadao mu je ubodnu ranu u tijelo, izvijestila je policija.

Liječnička pomoć teško ozlijeđenom pružena je u Kliničkom bolničkom centru Zagreb. Osumnjičeni je zatečen na svojoj kućnoj adresi u blizini mjesta događaja, oduzet mu je nož, te je doveden u Policijsku postaju Velika Gorica na kriminalističku obradu, izvijestila je policija.

Nož u leđa

Napad nožem dogodio se i u Senju kada je gosta jednog kluba zaštitar ubo u leđa jer je, kako pišu mediji, iz kluba izašao s bocom. 35-godišnjak ima ranu duboku deset centimetara, nalazi se u bolnici u Rijeci i stabilno je.