Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Podnesena kaznena prijava

Vršnjačko nasilje u Zadru: Dvije tinejdžerice napale i nožem ozlijedile vršnjaka

Vršnjačko nasilje: Ilustracija - 3
Vršnjačko nasilje: Ilustracija - 3 Foto: DNEVNIK.hr
Na zadarskom Poluotoku dvije maloljetnice u petak kasno navečer fizički su napale maloljetnika i teško ga ozlijedile, potvrdila je u ponedjeljak Hini glasnogovornica Policijske uprave zadarske Ivana Grbin.

Napadnutom maloljetniku pružena je liječnička pomoć.

Nakon policijskih izvida protiv jedne maloljetnice Državnom odvjetništvu je podnesena kaznena prijava, potvrdili su u PU zadarskoj, ne želeći iznositi nikakve dodatne detalje o ovom slučaju jer se radi o maloljetnicima.

Pročitajte i ovo Tučnjava u Koprivnici - 2 oglasio se i ministar fuchs Vršnjaci snimali brutalnu tučnjavu djevojčica kod Koprivnice, psihologinja upozorava: "U virtualnom svijetu to postaje nasilje bez granica"

Neslužbeno se doznaje da je napadnut i ozlijeđen 17-godišnji mladić, a napale su ga i nožem ozlijedile dvije 17-godišnje djevojke.

Pročitajte i ovo Marina Ajduković - 1 Problem vršnjačkog nasilja Jesmo li postali društvo u kojem je zavladala kultura nasilja? "Svjedoci smo brutalnosti i niskoj toleranciji"

Lokani mediji objavili su da je 17-godišnjak s težim tjelesnim ozljedama prevezen u Opću bolnicu Zadar, gdje je operiran. Stabilno je i nije životno ugrožen.


 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene