Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

U zgradi na splitskim Pujankama sinoć požar koji je izazvao paniku stanara i strah za vlastite živote.


Vatra je buknula na stubištu na sedmom i osmom katu, gdje je nepoznata osoba zapalila odbačeni kauč i bojler koji su tamo stajali duže vremena. Plamen se na sreću nije proširio na stanove, no oštećeno je nekoliko vrata stubišta, zidovi i instalacije koje su stanari danas mukotrpno čistili. Tko je zapalio namještaj ne zna se, iako neki sumnjaju da počinitelj živi u istoj zgradi.

Vezani članci PR Otvoren je Möbel Land - vrhunska destinacija za luksuzno opremanje interijera Policija obavlja očevid izgorjelog automobila u Vukmaniću kod Karlovca (Foto: Kristina Štedul Fabac/PIXSELL) - 4 Poznat identitet osobe koja je izgubila život u tragediji kod Karlovca? "Dovezao se 20-ak metara od zadnje kuće i tu je auto planuo"

'Kroz vrata je počeo izlaziti crni dim. Kad smo otvorili vrata vidjeti što je, sve je pred očima bilo crno. Ništa nismo vidjeli od dima. Zatvorili smo vrata, stavili mokre ručnike oko vrata da se unutra ne zagušimo. Jednostavno nismo mogli izaći', rekla je jedna žena. 'Malo nam je izgorjelo od kabelske televizije, popucala stakla i lift ne radi', kaže jedan od stanovnika.