Obavijesti Video Pretražite Navigacija
bila je presretna

Amerikanka dobila na poklon rabljenu sofu, a onda se iznenadila što je ugledala

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Sretnica iz Kalifornije pronašla je svotu od 36.000 dolara ušivenih u jastuk sofe koju je preuzela besplatno preko malih oglasa na internetu, ali bila je poštena i vratila novac vlasniku.

Vicky Umodu pokušavala je skromnim sredstvima namjestiti svoj stan i bila je presretna kada je pronašla oglas kojim se besplatno ustupa sofa.

Pročitajte i ovo Lažna novčanica od 50 eura - 3 Traže ga Cigarete platio novcem s filmskog seta: Policija izdala važno upozorenje Prosječna zagrebačka plaća iznosi 1355 eura Stigli podaci Imate li je i vi? Objavljeno koliko iznosi prosječna zagrebačka plaća

"Upravo sam se preselila i u kući nije bilo ničega", objasnila je za lokalni kanal ABC7 iz svog doma u Coltonu blizu Los Angelesa.

No jedan jastuk imao je grbu i u pokušaju da je popravi, nova vlasnica pronašla je omotnice pune gotovine, svaka s više tisuća dolara."Pozvala sam sina i urlala: 'Dođi, dođi, vidi novac! Moram pozvati tog gospodina", ispričala je.

Pročitajte i ovo Matthew Perry šteta! Chandler izgleda sve tužnije, njegove nove fotografije nije baš jednostavno gledati kad se sjetimo kako je nekad izgledao

Pročitajte i ovo Jeremy Meeks Zatvor zamijenio jahtama Prozvali su ga najseksi kriminalcem na svijetu, a njegovim prodornim očima nije odoljela ni bogata nasljednica

Vratila pronađeni novac

Gospođa Umodu pokazala se kao uzor poštenja te je nazvala osobu od koje je preuzela sofu kako bi joj vratila novac. Obitelj koja je praznila kuću nedavno preminule osobe priznala je da nije imala pojma o skrivenim dolarima, a u znak zahvale nagradila je gospođu Umodu s 2000 dolara.

"Baš toliko trebam za novi hladnjak", rekla je poštena Umodu koja se nije nadala "ni centu" za svoje poštenje.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene