Vatrogasci u naselju Dugave - 1
Vatrogasci u naselju Dugave - 1 Foto: Marko Prpic/PIXSELL/Pixsell

Jutros je stanovnike Novog Zagreba probudila eksplozija u kojoj srećom nitko nije ozlijeđen. Vatrogasci su u večernjim satima u susjedstvu imali još jednu intervenciju.


U Novom Zagrebu, u blizini mjesta gdje je jutros bila eksplozija, u u večernjim satima ponovno su intervenirali vatrogasci. Kako je za DNEVNIK.hr potvrdila zagrebačka policija, dobili su dojavu od vatrogasaca da "se nešto dimi", ali nema nikakve štete. Čitatelji nam javljaju da su čuli brojna vatrogasna vozila i vozila hitne pomoći u tom dijelu grada.

Vezani članci Vatrogasci na terenu, ilustracija Buknuo požar u Srinjinama, vatrogasci očekuju da će uskoro biti lokaliziran Navalna cisterna DVD-a Komiža sudjelovala u prometnoj nesreći - 3 Kakav peh! Viški vatrogasci krenuli na intervenciju pa doživjeli prometnu: "Cisterna više nije u voznom stanju"

Podsjetimo, jutros oko 4 sata pored ugostiteljskog objekta u Ulici Božidara Magovca u Travnom došlo do eksplozije. Zasad nije poznato o kakvom je eksplozivnom sredstvu riječ, a detalji događaja utvrdit će se očevidom.

U eksploziji nitko nije ozlijeđen, a PU zagrebačka je izvijestila da je oštećena staklena stijena terase kafića te dva prozora stana na prvom katu u vlasništvu 78-godišnjaka.