U utorak u ranim jutarnjim satima u zagrebačkom naselju Travno odjeknula je eksplozija koja se dogodila pored ugostiteljskog objekta.

Galerija


Stanovnike Novog Zagreba u utorak je u probudila eksplozija.

Vezani članci Prometna nesreća, ilustracija - 4 Teška prometna na autocesti A3: Kamionom naletio na pješaka koji je stajao pored vozila u kvaru pa pobjegao, pješak na mjestu poginuo Eksplozija bankomata, ilustracija Usred noći raznesen bankomat u Zagrebu: Eksplozija probudila Gajničane, lopov ukrao novac

Zagrebačka je policija izvijestila da je oko 4 sata ujutro pored ugostiteljskog objekta u Ulici Božidara Magovca u Travnom došlo do eksplozije. Zasad nije poznato o kakvom je eksplozivnom sredstvu riječ, a detalji događaja utvrdit će se očevidom.

U eksploziji nitko nije ozlijeđen, a PU zagrebačka je izvijestila da je oštećena staklena stijena terase kafića te dva prozora stana na prvom katu u vlasništvu 78-godišnjaka.

Građani su na Facebooku napisali da ih je zvuk eksplozije uznemirio. ''Ovo je bio više zastrašujući zvuk. Nema više spavanja od šoka'', ''Srce mi je stalo. Što god da je bilo, bilo je strašno'', ''Poslije se čulo i da nešto pada po tlu. Mislili smo da je grom i kiša, ali nije'', napisali su neki od stanara koje je zvuk probudio.

Neki su stanovnici pomislili da je riječ o još jednom potresu, pa su EMSC oko 4 sata prijavili mogući potres.