Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

U sukobu skupine mladića noćas oko 2,50 sati u Varaždinu, na Trgu kralja Tomislava, tri su osobe ozlijeđene, izvijestila je danas Policijska uprava varaždinska.


Petorica mladića najprije su se verbalno sukobili ispred caffe bara "Majestic", a potom i fizički, pri čemu su dvojica ozlijeđena nožem, a jedan je zadobio modrice i natučenja tijela.

Vezani članci Fizički obračun, ilustracija Privedeni mladići koji su u Zadru bokserom napali maloljetnika: "Pretukli su ga krvnički, brutalno, to je za mene pokušaj ubojstva" Sjekira (Foto: Guliver/Thinkstock) Nasilnik u Kaštelima sjekirom krenuo na policiju, svladala ga interventna: Prevezen na psihijatriju

Nakon što su policajci uočili sukobljene mladiće intervenirala su te su sudionici uhićeni i privedeni u Policijsku postaju Varaždin na kriminalističku obradu, dok su ozlijeđeni prevezeni u varaždinsku Opću bolnicu.

Kriminalističkom istragom utvrđeno je kako je u tučnjavi, kojoj je prethodila svađa, jedan 20-godišnjak izvadio preklopni nož, kojim je zadao ubodnu ranu drugom 20-godišnjaku te 21-godišnjem mladiću.

Pri tome 21-godišnjak je zadobio teške tjelesne ozljede, no izvan je životne opasnosti, dok je 20-godišnji mladić zadobio lake tjelesne ozljede. Obojica su smještena u varaždinsku bolnicu.

Dvadesetogodišnjem mladiću koji je zadao ozljede nožem, liječnička pomoć pružena je u varaždinskoj Policijskoj postaji, a liječnikim pregledom utvrđeno je da je zadobio modrice i natučenja po tijelu.

Očevid je obavila istražna sutkinja Biserka Plesničar.

Protiv svih sudionika sukoba policija će podnijeti prekršajnu prijavu zbog narušavanja javnog reda i mira.

Kriminalistička obrada i utvrđivanje svih okolnosti tučnjave i ranjavanja nastavlja se, navodi PU varaždinska.