Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Lice s tjeralice

Francuz krao u trgovini, prijetio zaštitaru skalpelom te pokušao pobjeći autom ukradenim u Njemačkoj

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Varaždinska policija privela je 56-godišnjeg francuskog državljanina koji je u ponedjeljak uhvaćen kako krade u trgovini, a nakon što ga je zaštitar pokušao zaustaviti u bijegu zaprijetio mu je skalpelom te pobjegao vozilom, za koje je utvrđeno da je ukradeno u Njemačkoj.

Policija je u srijedu izvijestila kako je osumnjičeni Francuz u ponedjeljak popodne iz trgovine u varaždinskoj Gospodarskoj ulici ukrao nekoliko prehrambenih artikala.

Pročitajte i ovo Policija traži ovog muškarca Mole za pomoć FOTO Prepoznajete li ga? Policija traga za ovim muškarcem Zapriječio im put, pucao u zrak pa oteo automobil Priveden je Zapriječio im put, pucao u zrak i oteo automobil: Pritvoren je

To je primijetio zaštitar i pokušao ga zaustaviti, nakon čega je izvadio skalpel te zaprijetio zaštitaru i jednom zaposleniku trgovine, te ušao u automobil i pobjegao.

Nedaleko od trgovine to je vozilo uočila i zaustavila policija, koja je privela vozača, a naknadno je istragom utvrđeno da je automobil ukraden u Njemačkoj te je za njim raspisana međunarodna potraga.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni je u utorak navečer uz kaznenu prijavu predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave varaždinske. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene