Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Oživljavali ga i liječnici

Užas u toplicama: Spasilac na dnu bazena uočio tijelo i pokušao reanimirati muškarca, no nije mu bilo spasa

Varaždinske Toplice
Varaždinske Toplice Foto: Zeljko Puhovski/Cropix
Spasilac je na dnu bazena uočio tijelo muške osobe, izvukao ga i započeo oživljavanje. Kad su stigli, i liječnici su oživljavali 58-godišnjaka, no nije mu bilo spasa.

Varaždinska policija priopćila je kako je 58-godišnji muškarac preminuo u Varaždinskim Toplicama. Nemili događaj dogodio se u utorak oko 15:15.

Spasilac je na dnu hotelskog bazena uočio tijelo muške osobe, izvukao ga i započeo oživljavanje. Na mjesto događaja je izašla ekipa Zavoda za hitnu medicinu Varaždinske županije koja je nastavila reanimaciju, ali je u 16.10 sati liječnica ekipe konstatirala smrt.

Pročitajte i ovo Leonid Volkov Nastavlja borbu "Htjeli su od mene napraviti šniclu!" Nekoliko sati prije nego što je brutalno napadnut čekićem, izrekao proročanske riječi

Daljnjim postupanjem utvrđeno je da se radi o 58-godišnjem muškarcu koji je bio korisnik hotela. Na mjesto događaja je izašao mrtvozornik koji pregledom nije pronašao tragove koji upućuju na nasilnu smrt.

Zamjenica Županijske državne odvjetnice u Varaždinu naložila je obdukciju poradi utvrđivanja uzroka smrti. Tijelo nesretnog muškarca prevezeno je na Odjel patologije Opće bolnice Varaždin gdje će se provesti obdukcija. Policijski službenici nastavljaju rad na utvrđivanju okolnosti ovog događaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene