Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Uhićeni napači koji su izboli dinamovca

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zagrebačka policija uhitila je dvojicu mladića zbog sumnje da su u nedjelju rano ujutro ispred željezničke postaje u Dugom Selu napali i ozlijedili 23-godišnjaka, koji je s probijenim plućnim krilom, hematomima i ogrebotinama od tada na liječenju u KB Dubrava.

Starijeg od dvojice uhićenika, 25-godišnjeg Marka M. koji je mladića zaskočio i napao nožem, policija tereti za pokušaj ubojstva, a 23-godišnjeg Srđana S. za sudjelovanje u tučnjavi.

Pročitajte i ovo Ilustracija Užas u Beogradu Užas u susjedstvu: Tri krvava okršaja noževima u nekoliko sati, jedan muškarac izboden na smrt Ilustracija Istraga u tijeku Užas u njemačkoj školi: Učenik nožem napao kolege, mediji objavili da ima mentalne probleme

Obojica su nakon kriminalističke obrade predani istražnom sucu zagrebačkog Županijskog suda, izvijestila je danas policija.

23-godišnji mladić napadnut je u nedjelju između dva i tri sata dok se s prijateljem vraćao kući i pjevao navijačke pjesme zagrebačkog Dinama. Nedaleko od željezničke postaje napala ih je skupina mladića koji su pjevali navijačke pjesme NK Rijeke.

Policija stoga pretpostavlja da je riječ o navijačima riječkog kluba koji su se vlakom vraćali s utakmice u Koprivnici.

Uhićeni 25-godišnjak mladića je tijekom sukoba zagrlio rukom oko vrata i dva puta manjim nožem ubo u leđa.

Prijatelj ozlijeđenog mladića zaustavio je automobil u prolazu kojim je 23-godišnjak prevezen u Dom zdravlja Dugo Selo, odakle je kolima Hitne pomoći prebačen u Kliničku bolnicu Dubrava, gdje je zadržan na liječenju. 

Liječnici tvrde da je mladić lakše ozlijeđen.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene