Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Noćni bliski susret

'Ekipa' iz mercedesa pucnjevima zastrašivala mladiće

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Splitska je policija jutros uhitila dvojicu muškaraca koji su u ranim jutarnjim satima pucali iz vatrenog oružja u zrak želeći tako zastrašiti dvojicu 19-godišnjaka, potvrđeno je u Policijskoj upravi splitsko-dalmatinskoj.

U policijskom izvješću stoji da su se oko 3,30 sati dvojica 19-godišnjaka zaustavila na crvenom svjetlu na semaforu u osobnom automobilu 'golf' na križanju s ulicama Dubrovačka i Kranjčevićeva. Do njih se zatim zaustavio 'mercedes' u kojem su bila trojica muškaraca i dvije djevojke. Suvozač iz 'mercedesa' je, potvrdila je policija, ispalio iz vatrenog oružja nekoliko hitaca u zrak.

Pročitajte i ovo Ilustracija jedan uhićen Policija objavila detalje pucnjave kod Omiša: "U pretrazi doma pronašli smo mu 354 komada streljiva" Ilustracija Istraga u tijeku Pucnjava kod Omiša: Policija privela pet osoba

>> Pucnjava u Kaštel Štafiliću: Mladić se još bori za život

Dvojica 19-godišnjaka nastavila su vožnju, no na idućem križanju, Vukovarske ulice i Ulice Bruna Bušića, ponovno ih je susreo 'mercedes'. Tom je prilikom vozač 'mercedesa' izišao iz vozila s oružjem u ruci, a dvojica 19-godišnjaka su pobjegla.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene