Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ubojstvo u Zagrebu

Neslužbeno: Bivši policijac ubio bivšu partnericu, a onda presudio i sebi

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zagrebačka je policija na dvije različite lokacije pronašla dvoje mrtvih ljudi. U oba slučaja bila je riječ o vatrenom oružju.

Oko 20:25 sati u Gradišćanskoj ulici u Zagrebu pronađena je žena usmrćena vatrenim oružjem, javila je zagrebačka policija.

Pročitajte i ovo Ivica Kropek, voditelj Službe općeg kriminaliteta policije Dva ubojstva Osumnjičeni za ubojstvo supruge imao je dozvolu za oružje, a policija otkrila i što se zna o ubojstvu na Srednjacima Privedeni ubojice Danke Ilić (2) Iz minute u minutu Osumnjičeni za Dankino ubojstvo dovedeni u tužiteljstvo pognutih glava i u lisicama, zgrada pod opsadom policije

Oko 20:40 sati u Ulici Baruna Filipovića pronađen je mrtav muškarac. Iz Policijske uprave Zagreb jutros doznajemo da je muškarac isto tako pronađen s ranama iz vatrenog oružja. Postoji sumnja da je počinio samoubojstvo.

Neslužbeno doznajemo da je policija tijelo žene pronašla na ulici, nakon dojave građana, te se čini da su ova dva slučaja povezana.

Prema neslužbenim informacijama, riječ je o bivšem policajcu koji je pištoljem ubio svoju bivšu partnericu, a potom počinio samoubojstvo. (Hina/B.V.)

 

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene