Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sam izradio kosilicu

Ubio ga strujni udar dok je kosio travu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U naselju Bzenica nedaleko Pleternice, od strujnog je udara smrtno stradao 57-godišnji Milan Skorup dok je kosio travu u dvorištu obiteljske kuće električnom kosilicom koju je sam izradio.

U samo tri dana na pleterničkom području dogodila se druga tragedija kojoj je uzrok bila električna struja. Jučer oko 19.40 u naselju Bzenica nedaleko Pleternice, smrtno je stradao 57-godišnji Milan Skorup od strujnog udara dok je kosio travu električnom kosilicom u dvorištu obiteljske kuće.

Pročitajte i ovo Ilustracija Užas u susjedstvu Strašna tragedija pogodila obitelj: Strujni udar ubio dječaka (13), djed na isti način preminuo tjedan dana ranije Ilustracija na otoku Hvaru 17-godišnjak poginuo dok se tuširao u dvorištu, ubila ga struja: Stručnjak pojasnio moguće razloge

>> Dječak poginuo od strujnog udara igrajući se kod trafostanice

>> Zavarivao ispušnu cijev i poginuo od strujnog udara

Susjedi koji su primijetili da se srušio pokušali su mu dati umjetno disanje, no nije pomoglo. Na mjestu je ostao mrtav. Državni odvjetnik je utvrdio kako je riječ o nesretnom slučaju, a u Policijskoj upravi Požeško-slavonskoj ističu da je poginuli sam izradio kosilicu od metalnih cijevi i elektromotora perilice rublja.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene