Obavijesti Video Pretražite Navigacija
OGLASIO SE I MORH

U tijeku intenzivna potraga: Pilot kanadera bacio se s Masleničkog mosta?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zadarska policija potvrdila je kako se po svim indikacijama radi o 45-godišnjem muškarcu koji je "pao ili skočio" s Masleničkog mosta. Neslužbeno se doznaje da je riječ o pilotu kanadera.

Županijski centar 112 iz Zadra izvijestio je jutros da je jučer popodne zaprimljena dojava kako je na starom Masleničkom mostu nepoznata osoba sjela na ogradu i ispalila hitac iz vatrenog oružja te potom pala u more.

Pročitajte i ovo Kanader Gase i kanaderi Buknuo požar na području Drniša, olujni udari juga otežavaju gašenje Kanader nesreća u Grčkoj VIDEO Kanader gasio požar, srušio se i eksplodirao: Oba pilota poginula

Zadarska policija potvrdila je potom kako se po svim indikacijama radi o 45-godišnjem muškarcu koji je "pao ili skočio" s Masleničkog mosta. Neslužbeno se doznaje da je riječ o pilotu kanadera, a tu je informaciju portalu Zadarski.hr prenio očevidac tragedije, koji ga je dobro poznavao, i bio je toliko potresen da je jedva govorio. 

O događaju su odmah obaviješteni policija i Nacionalna središnjica za traganje i spašavanje na moru (MRCC Rijeka). Zadarska policija izvijestila je da je u ponedjeljak najprije dobila dojavu o nestanku 45-godišnjeg muškarca, a potom i o događaju na starome Masleničkom mostu.

"Prema informacijama s kojima raspolažemo, vjerojatno je riječ o nestalom muškarcu. U pretrazi Novskoga ždrila sudjeluju zadarske policijske snage, specijalci, specijalci ronioci iz Splita i Rijeke, dva broda, jedan policijski i jedan brod Lučke kapetanije, a MORH je dao na korištenje jedan helikopter", rekao je Hini glasnogovornik zadarske policije Elis Žodan.

Dodao je da će, bude li potrebno, u akciju traganja biti uključene dodatne snage, a cijelom akcijom koordinira Nacionalna središnjica za traganje i spašavanje na moru (MRCC Rijeka).

Ministarstvo obrane je izvijestilo kako "postoje indicije da se radi o pripadniku 93. zrakoplovne baze HRZ i PZO" čiji je nestanak prijavljen u ponedjeljak. (D.B./Hina)

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene