Obavijesti Video Pretražite Navigacija

U šumi pronađene mine i eksploziv

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policijska uprava virovitičko-podravska izvijestila je jutros da su u šumi, pored mjesta Špišić Bukovica, pronađena minsko-eksplozivnih sredstava.

Riječ je o sedam komada tromblonskih mina, 2,4 kilograma eksploziva trotila i jednoj ručnoj bombi M-57, koje je jučer oko 15,30 sati u šumi pronašao Darko M.

Pročitajte i ovo Ilustracija šume iz koje su otuđene kamere Slučaj se istražuje Neobična krađa u šumi: Policija šokirana što je lopov otuđio Otkrivena velika mina u lošinjskom akvatoriju: Opsežna akcija u tijeku - 2 uklanjanje opasnosti FOTO Pogledajte kako izgleda velika mina kod hrvatskog otoka: Evakuirali stanovnike, akcija u tijeku

Pronađena minsko-eksplozivna sredstva preuzeo je policijski službenik za protueksplozijsku zaštitu, te će biti uništena.

Policija je apelirala na građane da razna minsko-eksplozivna sredstva ne ostavljaju u šumama, javnim površinama, smetlištu i dr.

PU virovitičko-podravska također je izvijestila kako je jučer između 14 i 21 sat u Virovitici, nepoznati počinitelj provalio u obiteljsku kuću, te odnio novac domaće i strane valute u vrijednost većoj od milijun kuna.

Kriminalistička obrada i potrage za nepoznatim počiniteljem je u tijeku.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene