Obavijesti Video Pretražite Navigacija
tragedija u gradu

Cure novi detalji o ubojici iz Dubrovnika: Je li jedan e-mail bio okidač strašnog zločina, kakvog Dubrovčani ne pamte?

Paula Klaić Saulačić (Foto: Dnevnik.hr)
Paula Klaić Saulačić (Foto: Dnevnik.hr) DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija +0 Paula Klaić Saulačić (Foto: Dnevnik.hr) Galerija 1/1 >>
Prema priopćenju Policijske uprave dubrovačko-neretvanske, u stanu je uz tri tijela zatečena i jedna ranjena osoba koja je prevezena u Opću bolnicu Dubrovnik.

U stanu u dubovačkoj povijesnoj jezgri u utorak rano ujutro oko 7 sati pronađena su tri tijela.

Pročitajte i ovo Ivica Kropek, voditelj Službe općeg kriminaliteta policije Dva ubojstva Osumnjičeni za ubojstvo supruge imao je dozvolu za oružje, a policija otkrila i što se zna o ubojstvu na Srednjacima Danka Ilić Tijelo nije pronađeno Načelnik policije o Dankinim ubojicama: "Oni o tome govore hladno, kao da su udavili mače". Otkrio i moguće razloge zašto kriju gdje je tijelo djevojčice

Prema priopćenju Policijske uprave dubrovačko-neretvanske, u stanu je uz tri tijela zatečena i jedna ranjena osoba koja je prevezena u Opću bolnicu Dubrovnik. Žena je operirana i izvan životne opasnosti te joj je pružena psihološka pomoć. U bolnici je i policija, koja će od nje uzeti iskaz. Tijela su dovezena na patologiju te se čeka nalog za obdukciju ŽDO-a.

Neslužbeno saznajemo da se radi o obiteljskoj drami. Sumnja se na dvostruko ubojstvo i samoubojstvo.

Preminule su dvije muške osobe u dobi od 64 i 77 godina te jedna ženska osoba u dobi od 53 godine. Utvrđeno je da je smrt nastupila nasilnim putem.

Ono što se za sada zna jest da je riječ o obiteljskim razmiricama -zločin se dogodio u ranim jutarjim satima, u 7 sati je policija stigla na teren.

Neslužbene informacije govore kako je 64 godišnjak došao na adresu roditelja svoje supruge. Vatrenim oružjem ubio je 53-godišnju suprugu i njenog oca starog 77 godina, te ranio njenu majku - a potom je presudio i sam sebi.

Neslužbeno se doznaje kako su bili u pravnom sporu i da je upravo danas trebala biti održana rasprava na sudu.

Kako je za DNEVNIK.hr potvrdio ravnatelj opće bolnice Dubrovnik dr. Marijo Bekić, u bolnicu je vozilom dovezena žena stara 74 godine s prostrijelnom ranom donjeg ekstremiteta. Ranjena žena izvan je životne opasnosti, a kako doznajemo, ona je pozvala policiju nakon krvavog pohoda svoga zeta. 

"Pacjentica je trenutno hospitalizirana na traumatološko ortopedskom odjelu OB Dubrovnik. Napravljen je operativni zahvat debridmana i toalete rane, a radi se o izoliranoj ozljedi potkoljenice i izvan je životne opasnosti", rekao je Bekić. 

74 godišnjakinja je bila ta koja je uspjela nazvati policiju - prevezena je u bolnicu i izvan je životne opasnosti, dala je svoj iskaz policiji i pružena joj je psihološka pomoć.  ..

Kako doznajemo, članovi obitelji za popodne su imali zakazano ročište na sudu. 

U ponedjeljak je ubojica navodno prrimio e-mail odvjetnika svoje supruge u kojem je u privitku bio zahtjev za sporazumnim razvodom braka. Upravo ta odluka, pretpostavlja se, probudila je u njemu lavinu gnjeva, piše Jutarnji list.

Dvostruki ubojica i samoubojica, za kojega policija pretpostavlja da je iz vatrenog oružja ubio svoju suprugu i punca te ranio punicu, a potom presudio i sam sebi, nije od ranije poznat dubrovačkoj policiji, kojoj nisu prijavljene njegove prijetnje niti ga je evidentirala kao osobu sklonu takvim nedjelima.

Navodno su punac i punica živjeli u kući u kojoj se dogodila tragedija, a ubojica i njegova supruga u Sustipanu.

Županijsko državno odvjetništvo završilo je očevid, naravno istraga je u tijeku i svi detalje će biti poznati nakon objave rezultata. Počinitelj zločina inače bio je pomorac, kapetan duge plovidbe, nije prije bio prijavljivan za nasilje i policija s njim nema evidentiran niti jedan slučaj, no oni koji su ga poznavali, kao i susjedi - kažu kako je bio sklon nasilnom ponašanju.

Tijela stradalih prevezena su na patologiju OB Dubrovnik i nakon naloga županijskog državnog odvjetništva bit će obavljena obdukcija. (Hina/R.S.)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene