Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Majka upozorila građane

Splićanin uhićen zbog sumnje u pedofiliju: Masturbirao pred trogodišnjim djetetom?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Splitska policija uhitila je muškarca nad kojom provodi kriminalističko istraživanje zbog sumnje u pedofiliju, doznaje se u policiji.

Policija je u Splitu uhitila muškarca za kojeg se sumnja da je pedofil. Slučaj je otvoren nakon što je jedna majka na društvenoj mreži upozorila Splićane da se u gradu pojavio pedofil opisavši detalje susreta s njim dok je bila zajedno sa svojim djetetom.

Pročitajte i ovo Bruna Papić, reporterka Dnevnika Nove TV Huligani Čeka li Hajduk najstroža kazna ikad izrečena? Evo kada stiže odluka: "Postoji velika mogućnost..." Maltretiranje djevojke u Splitu Kriminalistička obrada u tijeku Dvije nasilnice iz Splita noć provele u policijskoj postaji: Prijeti im visoka kazna

Policija je odmah reagirala na napisano na društvenoj mreži te je prvo kontaktirala s majkom, a zatim i započela s kriminalističkim istraživanjem koje je urodilo uspjehom jer su osumnjičenog muškarca ubrzo uhitili.

Neslužbeno, uhićeni muškarac pratio je majku i njezino trogodišnje dijete po cesti te cijelo vrijeme masturbirao ispred djeteta. (V. P./Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene