Policija, ilustracija (Foto: Zeljko Lukunic/PIXSELL)
Policija, ilustracija (Foto: Zeljko Lukunic/PIXSELL) Foto: Zeljko Lukunic/PIXSELL

Prema prvim informacijama, 40-godišnjaku je oko 19.10 sati prišla muška osoba, te je do njih došlo najprije do verbalnog, a zatim i do tjelesnog sukoba


U srijedu u 19.40 sati zaprimljena je dojava djelatnika Hitne medicinske pomoći da je u Ulici Put Gradine u Trogiru pružena liječnička pomoć muškarcu koji je ranjen hicem iz vatrenog oružja.

Vezani članci Pretjecanje Agresivno pretjecao usred ničega misleći da je siguran pa shvatio da mu pamet nije jača strana Očevid, ilustracija Mještani u šoku nakon što je na cesti kod Vrbovca pronađeno tijelo muškarca, vozač kamiona sam se javio policiji

Prema prvim informacijama, 40-godišnjaku je oko 19.10 sati prišla muška osoba te je do njih došlo najprije do verbalnog, a zatim i do tjelesnog sukoba, pri čemu je 40-godišnjak ozlijeđen vatrenim oružjem, dok se počinitelj udaljio s mjesta događaja.

Utvrđeno je da je 40-godišnjak ozlijeđen u predjelu noge, a ozljeda je okvalificirana kao teška, te je zadržan na bolničkom liječenju. Uhićena je osoba koja se dovodi u svezu s ozljeđivanjem. U tijeku je kriminalističko istraživanje.