Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Istraga u tijeku

U pucnjavi u Trogiru teško je ozlijeđen 40-godišnji muškarac

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Prema prvim informacijama, 40-godišnjaku je oko 19.10 sati prišla muška osoba, te je do njih došlo najprije do verbalnog, a zatim i do tjelesnog sukoba

U srijedu u 19.40 sati zaprimljena je dojava djelatnika Hitne medicinske pomoći da je u Ulici Put Gradine u Trogiru pružena liječnička pomoć muškarcu koji je ranjen hicem iz vatrenog oružja.

Pročitajte i ovo Policija na terenu nakon pucnjave na zagrebačkoj Trešnjevci Pucnjava na Trešnjevci VIDEO Užas u Zagrebu: U muškarca ispalio nekoliko hitaca pa pobjegao! Pucnjava u Maksimiru Pucnjava u Zagrebu Žena ubijena u Zagrebu: ''Upomoć, upomoć, tata je upucao mamu!''

Prema prvim informacijama, 40-godišnjaku je oko 19.10 sati prišla muška osoba te je do njih došlo najprije do verbalnog, a zatim i do tjelesnog sukoba, pri čemu je 40-godišnjak ozlijeđen vatrenim oružjem, dok se počinitelj udaljio s mjesta događaja.

Utvrđeno je da je 40-godišnjak ozlijeđen u predjelu noge, a ozljeda je okvalificirana kao teška, te je zadržan na bolničkom liječenju. Uhićena je osoba koja se dovodi u svezu s ozljeđivanjem. U tijeku je kriminalističko istraživanje.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene