Obavijesti Video Pretražite Navigacija
POSLJEDICE NEPOŠTIVANJA PROPISA

Teška nesreća u Međimurju: Sedam osoba završilo u bolnici nakon sudara

Sedam osoba ozlijeđeno u sudaru
Sedam osoba ozlijeđeno u sudaru Foto: MUP
U petak, 25. studenoga ove godine, nešto prije 18 sati u Ivanovcu, na raskrižju ulica Josipa Broza i Vladimira Nazora, dogodila se prometna nesreća u kojoj je ozlijeđeno sedam osoba. Međimurska policija javila je kako su oba vozača te petorica putnika iz Golfa i Transportera vozilima hitne medicinske pomoći prevezeni su u čakovečku bolnicu.

Nesreća se dogodila jer vozač Golfa nije poštovao prednost i ušao je u raskrižje, u kojem se u njega zabio VW Transporter koji je imao prednost prolaska.

"Vozač rođen 1984. godine upravljao je VW Golfom, čakovečkih registarskih oznaka, kolnikom Ulice Vladimira Nazora te dolaskom do raskrižja s kolnikom Ulice Josipa Broza, koja je prometnim znakom označena kao cesta s prednošću prolaska, ušao je u raskrižje zadržavajući smjer kretanja, a da pritom nije propustio sva vozila koja se kreću tom cestom. Uslijed opisane prometne situacije u prednji bočni dio Golfa, prednjim bočnim dijelom udario je VW Transporter, čakovečkih registarskih oznaka, kojim je upravljao 59-godišnji vozač", priopćila je policija.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Vatra ispred nekoliko stanova FOTO/VIDEO "Prije su nam pišali u dvorište, sad dolaze paliti": Detalji o šokantnom jutru u Mesničkoj

Oba vozača te petorica putnika iz Golfa i Transportera vozilima hitne medicinske pomoći prevezeni su u čakovečku bolnici, gdje im je pružena liječnička pomoć. Njihove ozljede naknadno će se okvalificirati.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene