Obavijesti Video Pretražite Navigacija

U nesreći kod Pregrade poginuo 63-godišnji muškarac

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U nesreći koja se sinoć dogodila na Bregima kostelskim kod Pregrade poginuo je 63-godišnji Milan Novak iz pregradskog sela Plemenščine koji je sa svojim prijateljem Josipom K. (44) na motokultivatoru s prikolicom prevozio drvene kolce iz obližnje šume, doznaje se u Policijskoj upravi krapinsko-zagorskoj.

Stradali Novak sjedio na prikolici s kolcima kada se na nagibu šumskog puta motokultivator prevrnuo, a Novak je pao ispod njega. Pri tome se cijeli teret sručio na Novaka te je zbog teških ozljeda na mjestu preminuo.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Pritvor za osumnjičenog Na obiteljskoj kući kod Pregrade svijeće: Ubijena žena nakon potresa u ožujku preselila se na selo Veće cijene cigareta i žestokih pića (Foto: Dnevnik.hr) - 3 Dvije milijarde kuna u proračunu Većim cijenama cigareta i žestokih pića nije zadovoljan ni ministar: Predviđa se povećanje od 50 posto

Tijelo mu je prevezeno u Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku u Zagrebu kako bi se utvrdio točan uzrok smrti.

Josip K. nije ozlijeđen, a utvrđeno je da je bio pod utjecajem alkohola, zbog čega ga čeka kaznena prijava za dovođenje u opasnost života općeopasnom radnjom ili sredstvom sa smrtnom posljedicom, navodi policija.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene