Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Istraga u tijeku

Pronađen mrtav u dvorištu: ''Žena mu je nedavno rodila drugo dijete''

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Lauro T. (35) iz Svetog Ivana Zeline koji je u utorak navečer pronađen mrtav u jednom dvorištu, nije umro od posljedica pada ili udarca, piše 24 sata.

Čekaju se nalazi vještaka je li Lauru pozlilo ili ga je izdalo srce kada se srušio u jednom dvorištu i umro u utorak navečer.

Pročitajte i ovo Očevid na mjestu eksplozije u zagrebačkom Rudešu - 3 oštećeni auto i pročelje zgrade Još jedna eksplozija u zagrebačkom Rudešu: Policija otkrila o čemu se radi Slika nije dostupna Sveti Ivan Zelina Nepoznata osoba bacila eksplozivnu napravu u dvorište obiteljske kuće

Črečanom kruže brojne priče o smrti muškarca, no nitko se ne usudi potvrditi što se zaista zbilo. Navodno su ga zadnji put vidjeli u lokalnom kafiću. Izašao je, prešao cestu do prve kuće i preminuo. Vlasnika tad nije bilo kod kuće, a ondje je navodno ležao sat vremena, dok ga nisu primijetili. Imao je vidljive ozljede na glavi te su tijelo prevezli u Zagreb na obdukciju.

''Susjeda sam zadnji put vidio u utorak dok je bio sa ženom. Grozno je to kako je preminuo. Žena mu je nedavno rodila drugo dijete'', rekli su susjedi za preminulog 35-godišnjaka iz Svetog Ivana Zeline, piše 24 sata.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene