Pronađen mrtav muškarac (Foto: Ivica Galovic/ PIXSELL)
Pronađen mrtav muškarac (Foto: Ivica Galovic/ PIXSELL) Foto: Ivica Galovic/ PIXSELL

Lauro T. (35) iz Svetog Ivana Zeline koji je u utorak navečer pronađen mrtav u jednom dvorištu, nije umro od posljedica pada ili udarca, piše 24 sata.


Čekaju se nalazi vještaka je li Lauru pozlilo ili ga je izdalo srce kada se srušio u jednom dvorištu i umro u utorak navečer.

Vezani članci Medo Obitelj medvjeda prošetala im se kroz dvorište, mladunci se nisu mogli odvojiti od igračaka Renovacija Iskoristili izolaciju za renovaciju, pogledajte što se sve može napraviti uz malo truda

Črečanom kruže brojne priče o smrti muškarca, no nitko se ne usudi potvrditi što se zaista zbilo. Navodno su ga zadnji put vidjeli u lokalnom kafiću. Izašao je, prešao cestu do prve kuće i preminuo. Vlasnika tad nije bilo kod kuće, a ondje je navodno ležao sat vremena, dok ga nisu primijetili. Imao je vidljive ozljede na glavi te su tijelo prevezli u Zagreb na obdukciju.

''Susjeda sam zadnji put vidio u utorak dok je bio sa ženom. Grozno je to kako je preminuo. Žena mu je nedavno rodila drugo dijete'', rekli su susjedi za preminulog 35-godišnjaka iz Svetog Ivana Zeline, piše 24 sata.