Pronađen mrtav muškarac (Foto: Ivica Galovic/ PIXSELL)
Pronađen mrtav muškarac (Foto: Ivica Galovic/ PIXSELL)

Lauro T. (35) iz Svetog Ivana Zeline koji je u utorak navečer pronađen mrtav u jednom dvorištu, nije umro od posljedica pada ili udarca, piše 24 sata.


Čekaju se nalazi vještaka je li Lauru pozlilo ili ga je izdalo srce kada se srušio u jednom dvorištu i umro u utorak navečer.

Vezani članci Majmun vrste makaki (Foto: PIXSELL/Borna Filić) Majmuni muškarca (72) sa stabla zasuli ciglama, umro je u bolnici TEDxSvetiIvanZelina (Foto: PR) U Svetom Ivanu Zelini održava se treća po redu TEDx konferencija

Črečanom kruže brojne priče o smrti muškarca, no nitko se ne usudi potvrditi što se zaista zbilo. Navodno su ga zadnji put vidjeli u lokalnom kafiću. Izašao je, prešao cestu do prve kuće i preminuo. Vlasnika tad nije bilo kod kuće, a ondje je navodno ležao sat vremena, dok ga nisu primijetili. Imao je vidljive ozljede na glavi te su tijelo prevezli u Zagreb na obdukciju.

''Susjeda sam zadnji put vidio u utorak dok je bio sa ženom. Grozno je to kako je preminuo. Žena mu je nedavno rodila drugo dijete'', rekli su susjedi za preminulog 35-godišnjaka iz Svetog Ivana Zeline, piše 24 sata.