Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Izbačen iz sudnice

Suđenje Horvatinčiću: Svjedočila njegova djevojka, sin poginulih je ispratio podrugljivim pljeskom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Anica Đerđa Dilber svjedočila je danas iako je to trebala još na prvom ročištu, no tada se opravdala psihičkim tegobama koje su se pojavile kao posljedica tragičnih događaja.

Anica Đerđa Dilber je bila suputnica u Horvatinčićevom brodu te je sudu rekla kako je cijelo vrijeme vožnje razgovarala s njim. Dodala je kako je Horvatinčiću u jednom trenutku pozlilo te kako mu je klonula glava i ruke i da je bio bez svijesti.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Obrana zatražila izuzeće suca Novo suđenje Tomislavu Horvatinčiću: "Imam poruku za sve one koji se izruguju mojem zdravstvenom stanju" Slika nije dostupna Komentirao presudu Ogorčeni sin poginulih Talijana: "Ovo je opasan presedan... sada tko god izazove nesreću može reći da je imao sinkopu"

>> Iskaz svjedoka: Horvatinčić vozio šest puta brže od stradalih Talijana

'Prodrmala sam ga po ramenu i došao je k sebi. Sljedeće čega se sjećam jest jak udarac. Nisam vidjela u koga smo udarili i tko je bio na drugom brodu', ispričala je Dilber.

'Tomo nije napuštao komandni most', istaknula je Dilber, a na njezino svjedočenje sin poginulih talijanskih nautičara, Federico Salpietro, popratio je podrugljivim pljeskom. Nakon te reakcije izbačen je iz sudnice.

'Svaki mjesec idemo na groblje poginulima, a misu smo platili za cijelu godinu', rekla je Dilber sudu.

Podsjetimo, 16. kolovoza 2011. Tomislav Horvatinčić je kod Primoštena brodom naletio na 63-godišnjeg Francesca Salpietra i Marielle Patellu, koji su u nesreći poginuli.

Anica Đerđa Dilber svjedočila je tek danas iako je to trebala još na prvom ročištu, no tada se opravdala psihičkim tegobama koje su se pojavile kao posljedica tragičnih događaja.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebooka 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene