Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Tijekom čišćenja stana u Ulici Tina Ujevića u Rijeci radnici tvrtke ovlaštene za upravljanje zgradama zatekli su mumificirano tijelo neidentificirane osobe, priopćila je policija. Lokalni mediji, međutim, pišu kako je riječ o lešu starije žene koja je mrtva već najmanje dvije godine.


Na užas radnika tvrtke ovlaštene za upravljanje zgradama, u stanu na Srdočima u Rijeci pronađeno je mumificirano tijelo. Radnici su čistili stan jer je oštećen u požaru koji se dogodio još 22. rujna.

Vezani članci Marko Filipović Obersnelov zamjenik ide na izbore: Marko Filipović kandidirat će se za gradonačelnika Rijeke Riječki studenti u prvom covid info centru - 1 Kod njih više nema propuštenih poziva: Zdravstveni radnici su preopterećeni, pa ovdje na sva pitanja građana o koroni odgovaraju volonteri

Novi list piše kako je riječ o 70-godišnjoj ženi, koja je nestala prije duljeg vremena te da se od navedenog požara u tom stanu izgubio trag i njezinom sinu, za kojeg se pretpostavlja da je pobjegao u Njemačku. Novi list isto tako piše kako se vjeruje da je sin podmetnuo požar u stanu prije bijega.

Iako nije utvrđeno koliko se dugo leš žene nalazi u stanu, nagađa se da je riječ o najmanje dvije do pet godina.

Policija identitet i spol mumificiranog tijela nije objavila u priopćenju, no u tijeku je kriminalističko istraživanje, kojim će to, kao i okolnosti smrti, biti utvrđeno.