Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Žrtva potvrdila navode

Strava u Osijeku: Pet zatvorenika seksualno zlostavljali cimera

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U vrijeme istrage tri osumnjičenika napustila su zatvor u koji su sada opet vraćeni. Petorku se sumnjiči da je prošlu zimu jednog zatvorenika uz prijetnje natjerala na seksualno zadovoljavanje.

Skupina od pet muškaraca osumnjičena je za seksualno zlostavljanje jednog zatvorenika u osječkom zatvoru u razdoblju od 17. studenog do 9. prosinca prošle godine, javlja Slobodna Dalmacija.

Pročitajte i ovo Sir Jeffrey Donaldson Sustigla ga prošlost Političar i vitez podnio ostavku: Optužen je za seksualni prijestup Ilustracija Strašno Djevojčica se onesvijestila tijekom svjedočenja: 17 mladića mjesecima ju je silovalo

U vrijeme istrage tri osumnjičenika napustila su zatvor u koji su sada opet vraćeni.

Istraga je pokrenuta kada je do saznanja o zlostavljanju došla uprava zatvora. Nakon prvotnog negiranja, navodna žrtva u prosincu je potvrdila navode, nakon čega je obaviješteno Županijsko državno odvjetništvo.

Nakon policijske istrage podignuta je kaznena prijava protiv petorke koju se tereti da su uz fizičke prijetnje u dva navrata prisilili oštećenog na seksualno zadovoljavanje.

Svećenik u zamjenu za seksualne usluge dječacima davao alkohol

'Nakon što smo doznali što se navodno dogodilo, odvojili smo potencijalnu žrtvu kako bismo spriječili daljnje zlostavljanje, a kada smo dobili potvrdu, o svemu smo izvijestili nadležna tijela', objasnio je Franjo Lulić, upravitelj zatvora.

U vrijeme istrage tri osumnjičenika napustila su istražnim zatvor u koji su opet vraćeni nakon prikupljenih dokaza i određeno im je jednomjesečno zadržavanje.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene