Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Udarili u stup

Strašna nesreća na A1: Roditelji poginuli, 8-godišnje dijete prevezeno u bolnicu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Strani državljani, muž, žena i dijete u Mercedesu, zabili su se u stup između čvora Maslenica i Posedarje. Roditelji su poginuli, a dijete je ozlijeđeno i prevezeno u bolnicu.

Vozač Mercedesa, 38-godišnji državljanin Bugarske i 37-godišnja putnica, državljanka Ukrajine, poginuli su, a 8-godišnje dijete ozlijeđeno je u subotu oko 1,30 sati kad se Bugarin automobilom zabio u stup portala na autocesti A1, između čvora Maslenica i čvora Posedarje.

Pročitajte i ovo Prometna nesreća u Maksimirskoj Problemi u prometu FOTO U sudaru automobila i teretnog vozila ozlijeđene tri osobe U teškoj prometnoj nesreći u Sisku poginuo mlađi muškarac u Sisku Objavljeni detalji strašne nesreće: 18-godišnji vozač udario u ogradu i nakon prevrtanja ispao iz automobila

Ozlijeđeno dijete prevezeno je u zadarsku bolnicu.

Iz zadarske policije izvijestili su da se prema rezultatima očevida sumnja da je 38-godišnji državljanin Bugarske, upravljajući Mercedesom bugarskih nacionalnih oznaka, vozeći u smjeru Posedarja, zbog neutvrđenog razloga automobilom izašao izvan kolnika, popeo se na zaštitnu gradu te udario u nosivi stup portala na autocesti.

Promet je na toj dionici u smjeru juga bio zaustavljen radi očevida, a sve okolnosti nesreće još uvijek se utvrđuju. (HINA)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene