Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Slomili mu ruku

Split: U boksericama iskočio iz auta i vrijeđao policajce

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vozačica dobrano pijana, inače recidivistkinja u prekršaju odbila je alkotest. Prilikom uhićenja muškarcu slomljen ručni zglob.

Zbog showa kojeg je u donjem rublju uz jaku viku izvodio na cesti odnosno narušavanja javnog reda i mira, splitska policija jutros oko 4 sata uhitila je 34-godišnjeg M.T.

Pročitajte i ovo Prometna nesreća u Splitu - 7 prometna nesreća Dvije osobe ozlijeđene: Udario pješaka pa završio na krovu Gužva na zagrebačkoj obilaznici - 1 ogromna gužva FOTO Kilometarska kolona na zagrebačkoj obilaznici: "Ovo je užas, stojimo. Od Prečkog mi je trebalo čak 50 minuta"

Bio je suvozač u BMW-u serije 3 zagrebačkih registracijskih oznaka kojeg je vozila 32-godišnja J.G. Na raskrižju Velebitske i Bračke ulice zaustavili su ih prometni policijaci u redovitoj kontroli. J.G. bila je dobrano pijana, međutim odbila je alkotestiranje. Policajci su brzo utvrdili da je riječ o recidivistkinji u prekršaju i odveli je u policijsku postaju na triježnjenje.

Kad je njen kompanjon M.T. shvatio što se događa, izišao je iz automobila u donjem rublju (boksericama) i započeo predstavu. Skakao je po cesti, vikao i oglušio se na upozorenje policajaca. Kad su mu rekli da se odjene, počeo ih je vrijeđati i ponižavati pa su ga priveli 'ključem nad laktom'. Kako mu je tom prilikom slomljen ručni zglob, ispitat će se postupanje policijskih službenika odnosno utvrditi jesu li prekoračili ovlaštenja.

32-godišnja J.G. i 34-godišnji M.T. danas će se privesti na Prekršajni sud. (Agencija Vlm)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene