Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Split: Prodavačica lopove otjerala vodom!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Uz prijetnju nožem uposlenoj M.K. (22) iz Kamena, maskirani je muškarac iz kladionice 'Stanleybet' otuđio oko 5000 kuna. Prema policijskom izvješću, razbojništvo se dogodilo jučer oko 18.15 sati u Dubrovačkoj ulici u Splitu.

Zahvaljujući hrabrom činu djelatnice trafike 'Marin', M.B. (39) iz Splita u Velebitskoj ulici drugi slučaj razbojništva u Splitu ostao je samo na pokušaju, prenosi Radio Dalmacija. 

Pročitajte i ovo Hidrant u Islamu Grčkom - 1 Još bez priključka Mjesta Zadarske županije napokon ušla u 21. stoljeće: Stigla je voda, no i dalje se čekaju priključci Ilustracija Poslano upozorenje Zamućen izvor rijeke u Dalmaciji: "Prokuhavajte vodu za piće"

Naime, jučer oko 22.10 sati, dvojica maskiranih muškaraca su uz prijetnju pištoljem od nje zatražili novac nakon čega ih je M.B. prolila vodom iz boce i zavikala policija te su se razbojnici udaljili. 

Jučer oko 9.10 sati splitska policija zabilježila je i jedan slučaj drske krađe, naime, u Tijardovićevoj ulici M.V. (57) iz Splita ostala je bez novčanika kada joj je trčeći prišao maskirani muškarac i istrgnuo joj ga iz ruke. Šteta se procjenjuje na oko 1600 kuna.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene