Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Uz prijetnju nožem uposlenoj M.K. (22) iz Kamena, maskirani je muškarac iz kladionice 'Stanleybet' otuđio oko 5000 kuna. Prema policijskom izvješću, razbojništvo se dogodilo jučer oko 18.15 sati u Dubrovačkoj ulici u Splitu.


Zahvaljujući hrabrom činu djelatnice trafike 'Marin', M.B. (39) iz Splita u Velebitskoj ulici drugi slučaj razbojništva u Splitu ostao je samo na pokušaju, prenosi Radio Dalmacija. 

Vezani članci Iz tla uz samu kuću izvire voda Uz kuću u Petrinji mu izvire voda: "Ovo se nikada nije dogodilo, bojim se samo što je ispod" Vojska dovozi kontejnere u Banovinu - 3 Mnoge obitelji još nisu dobile kontejnere, ali pomoć i dalje stiže. Crveni križ počinje s drugačijim režimom rada, pogledajte kakve su novosti

Naime, jučer oko 22.10 sati, dvojica maskiranih muškaraca su uz prijetnju pištoljem od nje zatražili novac nakon čega ih je M.B. prolila vodom iz boce i zavikala policija te su se razbojnici udaljili. 

Jučer oko 9.10 sati splitska policija zabilježila je i jedan slučaj drske krađe, naime, u Tijardovićevoj ulici M.V. (57) iz Splita ostala je bez novčanika kada joj je trčeći prišao maskirani muškarac i istrgnuo joj ga iz ruke. Šteta se procjenjuje na oko 1600 kuna.