Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Liječnici nisu pronašli tragove silovanja

Split: 20-godišnja Francuskinja prijavila silovanje

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dvadesetgodišnja francuska državljanka splitskoj je policiji prijavila silovanje, no liječničkim pregledom nisu utvrđene nikakve ozljede niti tragovi koji bi upućivali na to kazneno djelo, izvijestila je jutros splitska policija.

Novinarima je kratko rečeno kako je mlada Francuskinja došla u subotu ujutro u policijsku postaju u kojoj je za silovanje prijavila mladića koji je bio s njom u društvu.

Pročitajte i ovo Ilustracija teško kazneno djelo Užas u Dalmaciji: Djed (79) godinama spolno zlostavljao maloljetnu unuku Ilustracija Strašno Djevojčica se onesvijestila tijekom svjedočenja: 17 mladića mjesecima ju je silovalo

Odmah nakon prijave Francuskinja je pregledana, no liječnici nisu našli tragove silovanja.

U policijsku je postaju priveden mladić koji je bio s njom u društvu, a kojega je navela kao počinitelja, ali je on demantirao optužbu.

Za vrijeme kriminalističkog istraživanja njena prijateljica, također 20-godišnja Francuskinja, vrijeđala je policijske službenike zbog čega je policija protiv nje najavila podnošenje optužnog prijedloga. Krim istraživanje u slučaju prijave za silovanje se nastavlja. (Hina)

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene