Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Podignuta optužnica

Horor kod Čakovca: Sjeo u auto i pokrenuo ga pa udario u kolica s dvogodišnjim unukom, dijete teško ozlijeđeno

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
45-godišnjak iz okolice Čakovca optužen je da je svojem dvogodišnjem unuku nenamjerno nanio teške tjelesne ozljede.

Općinsko državno odvjetništvo u Čakovcu podiglo je optužnicu protiv 45-godišnjaka.

Terete ga da je 27. svibnja ove godine u jednom mjestu kraj Čakovca sjeo u automobil i pokrenuo motor u vozilu. Napravio je to iako je neposredno ispred automobila vidio dječja kolica u kojima je bio njegov dvogodišnji unuk.

Isto tako, prije nego je pokrenuo automobil, nije ručicu mjenjača stavio u prazan hod, već je automobil ostao u brzini. Kad je pokreno motor automobila, on je krenuo prema naprijed, udario u kolica i priklještio ih na zid. Dvogodišnje dijete u kolicima je u pritom teško ozlijeđeno.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna DOBILI KAZNENE PRIJAVE Pa dobro, jesu li oni normalni? Jedan Zagrepčanin pijan i zaražen spavao u autu, drugi išao na tehnički. Slavonka se uredno ukrcala u bus

Pročitajte i ovo Pozornica na Zrću (Foto: Dnevnik.hr) NIje bilo osnova za zatvor Dvojica ugostitelja prijavljena zbog kršenja mjera, brzo su pušteni na slobodu

Utvrdi li se 45-godišnjaku krivica, Kazneni zakon za nanošenje teške tjelesne ozljede iz nehaja predviđa kaznu zatvora u trajanju do jedne godine.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene