Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zločin iz koristoljublja

Zatukao ga sjekirom po glavi zbog 7.000 kuna

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policija je uhitila 31-godišnjaka iz Preloga sjekirom je zatukao starijeg muškarca.

U Prelogu, u Ludbreškoj ulici, u subotu između dva i osam sati ujutro, tada još nepoznati počinitelj na dvorištu obiteljske kuće je s ciljem usmrćenja zadao više udaraca tupim predmetom 64-godišnjem muškarcu i nanio mu teške tjelesne ozljede opasne po život. Muškarac je pretrpio višestruku frakturu lubanje, izvijestila je PU međimurska.

Pročitajte i ovo Ilustracija Okršaj na dvorištu Nećak nožem napao strica, a onda je njegov sin uzeo sjekiru: 20-godišnjak se bori za život Sjekira (Foto: Guliver/Thinkstock) Pravomoćno osuđen Muškarac sjekirama gađao susjeda: "Nisam bio pijan, popio sam samo jedan mali amaro"

Sljedeći dan policija je uhitila 31-godišnjaka osumnjičenog za ovaj napad. Prilikom pretrage stana muškarac je dragovoljno predao novčanik s dokumentima na ime oštećenog i dvije sjekire. Dovršenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je upravo on sjekirom pokušao ubiti nesretnog 64-godišnjaka. Nakon što mu je nanio teške ozljede iz jakne je otuđio novčanik sa dokumentima i novcem u iznosu od sedam tisuća kuna.

Motiv počinjenja kaznenog djela je koristoljublje, naime počinitelj se želio dokopati novca kojeg je oštećeni posjedovao. Počinitelj će uz kaznenu prijavu biti priveden u Istražni centar Županijskog suda u Varaždinu.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene