Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Na parkiralištu trgovačkog centra

PUCNJAVA U ZAGREBU Jedna osoba ozlijeđena

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Negdje oko 17 sati, na parkiralištu trgovačkog centra, u Sarajevskoj ulici u Zagrebu došlo je do pucnjave.

U pucnjavi u Sarajevskoj ulici jedna je osoba ozlijeđena. Navodno je ranjena u nogu, doznajemo iz PU zagrebačke. Više informacija bit će poznato nakon očevida koji je u tijeku.

Pročitajte i ovo Snažan potres prije četiri godine pogodio Zagreb - 1 Spora obnova FOTOGALERIJA Četiri godine od zagrebačkog potresa: Plenković promijenio četiri ministra, a obnova je predmet interesa europskog tužitelja Tomislav Tomašević Resnik prema hodogramu Zagreb će posuditi novac muzeju koji je pokrala računovotkinja, Tomašević prozvao: "Jesu li je uhitili?"

Navodno je mlađi muškarac sa šiltericom i sunčanim naočalama došao na parkiralište i počeo pucati, a kako doznaje reporter Dnevnika Nove TV Andrija Jarak, nepoznati je napadač ispalio dva metka u potkoljenicu žrtve te tri hica u njegov automobil. 

"Vidio sam samo čovjeka da tu leži kraj auta. I došao sam da pozovem Hitnu, već je drugi čovjek pozvao Hitnu i to je sve što sam vidio. Vidio sam ga da bježi ovuda", rekao je jedan od očevidaca Jarku.

ranjeni muškarac vrlo je brzo prebačen u bolnicu i trebao bi biti podvrgnut operaciji i izvan je životne opasnosti.

Policija je blokirala parkiralište ispred trgovačkog centra. Napadač se još uvijek nalazi u bijegu, no policija ne bi trebala imati težak posao jer je napadač ostavio svoj automobil parkiran na mjestu događaja, a tu je i 8 nadzornih kamera te policija izuzima snimke. Očekuje se da bi ga policija ubrzo mogla i lišiti slobode, javlja Jarak

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene