Obavijesti Video Pretražite Navigacija
OSMI DAN NEIZVJESNOSTI

Matejev otac je uvjeren da će se iz Beograda vratiti sa svojim sinom: ''Sto posto, zato sam tu, ne odlazim odavde bez njega''

Aktualno Galerija +0 Nenad Periš Galerija 1/1 >>
I dalje traje potraga za 27-godišnjim Splićaninom Matejem Perišem u Beogradu iz kojega se javio reporter Dnevnika Nove TV Domagoj Mikić.

''Ni osmi dan nema nikakvih novih informacija. Policija je pretraživala dio ušća Save u Dunav. Moglo se ponovno vidjeti brodove riječne policije i žandarmerije, no jasno je vidljivo da se potraga obavlja slabijim intenzitetom, a za danas se polako privodi samom kraju'', kazao je reporter Dnevnika Nove TV Domagoj Mikić, koji je razgovarao i s Nenadom Perišem, Matejevim ocem, a on je zahvalan policiji na angažmanu.

''Puno toga je izašlo, ima i stvari koje su pogrešne, ima nekih pogrešnih snimki, ali policija ima svoj put i plan i ona radi, kako vidim, po protokolu koji je organiziran i usmjeren prema cilju. Puno stvari se događa, ne bih iznosio detalje koje znam, ali vjerujte mi nebitne su za javnost, to su sve neke metode'', kazao je Nenad Periš, koji je podsjetio da su mu uzeli sekret usne šupljine zbog DNK-a kako bi mogli provjeriti i te stvari.

Uvjeren je da će sa svojim Matejem vratiti u Split, kako je više puta ponovio, ''sto posto'': ''Zato sam tu, ne odlazim odavde bez njega. Svi koji imaju djecu mogu razumjeti što govorim''.

Sljedećih dana na potragu će utjecati vremenske prilike jer najavljeno je pogoršanje vremena.

Pročitajte i ovo Davor Božinović, Matej Periš IZ MINUTE U MINUTU Privremeno prekinuta potraga, obaviješten i Interpol, hrvatski veleposlanik otkrio ima li novih informacija: ''Sve je teže govoriti o ovom slučaju''
Pročitajte i ovo Igor Jurić optimist je, ali... Najgora je neizvjesnost: "Ovo je zabrinjavajući slučaj. Obitelj bi se trebala pripremiti na najgori scenarij"

''Svi se ovdje nadaju da će potraga biti na bilo koji način okončana'', kazao je Mikić javljajući se iz Beograda: ''Dobio sam potvrdu iz srpskog MUP-a da je veliki broj policajaca u petak raspoređen prema Pančevu i Smederevu. Također razgovarao sam s lokalnim ribarima i oni su svi dobili Matejevu sliku i naputak da obrate pozornost ako bilo što sumnjivo zateknu na rijeci i da sve odmah prijave policiji''.

Vijesti gledajte svakog dana na Novoj TV, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste vijesti? Pogledajte ih besplatno na novatv.hr

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene