Obavijesti Video Pretražite Navigacija
optimist je, ali...

Najgora je neizvjesnost: "Ovo je zabrinjavajući slučaj. Obitelj bi se trebala pripremiti na najgori scenarij"

Igor Jurić
Igor Jurić Foto: DNEVNIK.hr
Igor Jurić otac je djevojčice Tijane koja je 2014. godine nestala te je pronađena mrtva. Zastupnik Centra za nestalu i zlostavljanu djecu u Srbiji još je jednom komentirao slučaj nestanka Mateja Periša.

Otac djevojčice Tijane, Igor Jurić, naveo je da bi se obitelj nestalog Splićanina, 27-godišnjeg Mateja Periša trebala pripremiti za najgori scenarij.

"Uvijek sam optimist kada su u pitanju nestale osobe, ali ovo je zabrinjavajući slučaj. Mnogo je vremena prošlo, a zna se da je vrijeme ključni faktor u potrazi za nestalim osobama. Ne bih prizivao nesreću, ali mislim da bi se polako obitelj trebala pripremati na najgori scenarij, a to je da je Matej preminuo. Ja se ipak nadam da će pronaći tijelo. Najgora moguća mora za roditelja je neizvjesnost", objasnio je.

Dotaknuo se i njegovih prijatelja s kojima je bio u Beogradu. "Ti mladi ljudi su sada pod jednim ogromnim pritiskom. Sinoć sam pričao s njima i mogu vam reći da im je jako teško. Oni su sada krivicu preuzeli na sebe jer su kasno prijavili. Imao sam strah da nije bio neki incident jer bi to moglo poremetiti mnoge odnose. Međutim, sve ono što se događalo u klubu te večeri nije ukazivalo da je nešto bilo loše. Mislim da smo kao država pokazali jednu veliku odgovornost", komentirao je za Kurir.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna PRIOPĆENJE POLICIJE MUP Srbije žestoko se obrušio na Plenkovića: "Pozivamo ga da svojim besmislenim izjavama ne ometa rad policije"

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna komentirala i drogu Djevojka nestalog mladića o Matejevoj mami i njihovoj posljednjoj komunikaciji: "Poslala sam mu poruku s pitanjem je li sve u redu..."

"Svi mi, pa tako i ja, kao netko tko je imao tako teško iskustvo, naravno, želimo da se Matej pronađe živ i zdrav. Mislim da ne postoji čovjek u Srbiji i Hrvatskoj koji se ne budi s mišljenjem da bi bilo dobro da se Matej pojavi, da kaže da se šalio i vrati se kući", zaključio je Jurić. 

Više informacija o potrazi potražite OVDJE.

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene