Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Detalji ubojstva u Travnom

Sin ubio oca u istom stanu u kojem je 1997. zadavio pa izmasakrirao majku: "Kad sam je ubio na policiji sam se smijao kao tigar"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tijelo policiji nepoznatog muškarca pronađeno je u stanu u Ulici Božidara Magovca u novozagrebačkom kvartu Travno.

Nepoznati muškarac ubijen je oštrim predmetom.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Ubila supruga KRVAVA SVAĐA: Pijani supružnici se potukli, ona ga izbola oštrim predmetom

Policija je privela osumnjičenog za njegovo ubojstvo, a na mjestu događaja je zamjenik Županijskog državnog odvjetništva i provodi se očevid. 

Više službenih informacija još uvijek nema. Prema neslužbenim informacijama koje je objavio Večernji list, priveden je mlađi muškarac, a navodno je riječ o sinu koji se sumnjiči za ubojstvo oca. Ubojstvo se navodno dogodilo nešto prije 7 sati.

Sumnja se da je 47-godišnjak oštrim predmetom izbo oca, a nakon toga sam nazvao policiju te pričekao dok nisu došli. Navodno se radi o psihički bolesnoj osobi.

Ubio i majku

Kako se doznaje, muškarac je kroz duže vrijeme bio zatvoren na psihijatriji. U istom je stanu 1997. godine ubio i svoju majku. Prema svjedočenju susjeda, majku je tada zadavio vezicom, a tijelo nakon toga izmasakrirao pa sakrio u ostavi.

Sve je otkrila sestra koja je došla u posjet pet dana kasnije. Čudilo ju je što ne može ući u stan i nesnosan smrad koji se širio pa je pozvala policiju. 47-godišnjak se tim ubojstvom nedavno pohvalio i na Facebooku.

"Ja kad sam likvidirao majku u policiji sam se smijao kao TIGAR i rekao inspektorima i nama Hrvatima treba kao Amerikancima građanski rat jer nisam htio pušiti k****. Sva djeca Hrvatske su u realnoj opasnosti da budu primorana na blud, ja sam osobno bio u ćeliji sa silovateljem dječaka od 5 god. (jako žalim što ga nisam ubio) koji nije bio zdrogiran, brzo je izašao i takvih pedofila, koji se bave organiziranim kriminalom svi se boje ili surađuju...", napisao je 28. kolovoza ove godine na svojem zidu.

Vikendima dolazio kući

Susjedi kažu kako je u posljednje vrijeme tijekom vikenda boravio u zgradi, znali su ga vidjeti kako luta po kvartu i vježba na obližnjim klupama. Većinom su ga izbjegavali zbog onog što su znali o njemu.

"Kada je on bio u zgradi, nikada nisam išla dizalom već stubama. Nije mi bilo ugodno biti blizu njega", kazala je jedna od susjeda ubojice. Dodaje kako je ubijeni išao po zgradi od vrata do vrata i molio susjede da mu potpišu suglasnost kojom je tražio da mu se sina sa zatvorenog prebaci na otvoreni psihijatrijski odjel.

Nitko od susjeda nije čuo svađu ni viku, a da se nešto događa u zgradi shvatili su kad su vidjeli policajce i forenzičare. Motiv ubojstva mogao bi razjasniti osumnjičeni. Vjerojatno će ga pregledati liječnici kako bi utvrdili je li bio ubrojiv, a ako se ispostavi da nije - na njega će se primijeniti Zakon o zaštiti osoba s duševnim smetnjama.  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene