Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Za ubojstvo mladića osumnjičena dva maloljetnika

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Za ubojstvo 19-godišnjeg mladića Luke M., koji je jučer pronađen u Radničkoj 38, osumnjičena su dva maloljetnika, od 16 i 17 godina. Maloljetnici su privedeni istražnom sucu.

U parku ispred zgrade na Radničkoj cesti 50-godišnjak je jučer ujutro pronašao tijelo 19-godišnjeg mladića. Očevidom i prikupljenim obavijestima utvrđeno je da je mladić večer prije s dvojicom maloljetnih prijatelja, rođenih 1990. i 1991., pio alkoholne napitke.

Pročitajte i ovo Ilustracija Šok u Njemačkoj Policajci prišli muškarcu i pokušali razgovarati s njim, no nisu očekivali ono što je uslijedilo Slika nije dostupna nudila niz usluga U Slavonskom Brodu uhvaćena lažna liječnica iz Srbije, botoksirala je žene bez dozvole

Sumnja se da su se iz neutvrđenog razloga, između 1 i 2 sata noću s četvrtka na petak, dvojica maloljetnika pod utjecajem alkohola sukobila s preminulim mladićem, da su ga više puta udarili šakama i nogama po tijelu i glavi, te da je mladić od toga izgubio svijest i tijekom noći umro.

Maloljetnici su jučer, uz kaznenu prijavu, odvedeni u Istražni centar Županijskog suda u Zagrebu.

PUZ je izvijestio da je jučer na I. Savici došlo do pokušaja ubojstva jednog 30-godišnjaka. Na njega je pucano iz vatrenog oružja, a liječnička mu je pomoć pružena u Kliničkoj bolnici Dubrava, gdje je dežurni liječnik ozljedu okvalificirao kao tešku. Istraga je u tijeku.

U požaru u napuštenoj kući na području Velike Rakovice izgorio je srpski državljanin, rođen 1946., koji je tu povremeno boravio. Požar je najvjerojatnije prouzročilo izgaranje ili prevrtanje svijeće. Tijelo prevezeno je na Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku, a slijedi utvrđivanje identiteta.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene