Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Preminuo od posljedica samoranjavanja

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Četrdesetgodišnji Veselin Maksimović, koji je popodne u vukovarskoj gradskoj četvrti Borovu naselju pokušao ubiti suprugu Jasminku (33) i zatim sebe, preminuo je večeras od posljedica samoranjavanja u osječkoj Kliničkoj bolnici, potvrdila je policija.

Supruga Jasminka još je u kritičnom stanju.

Pročitajte i ovo Predsjednik Milanović na obilježavanju Dana hrvatskih branitelja Vukovara - 2 Predsjednik odao počast Obilježen Dan hrvatskih branitelja u Vukovaru: "To je primjer žrtve i patnje, ali i njihovog herojstva i zajedništva" Hrvatica imala dva muža Sud je kaznio Hrvatica osuđena jer je imala jednog supruga u Njemačkoj, drugog u Hrvatskoj: "Jedan dan samo je nestala"

Supružnici, među kojima je u tijeku brakorazvodna parnica, posvađali su se nakon 13 sati u parku između stambenih zgrada na Vijencu Ruđera Boškovića u Vukovaru. 

Nakon svađe 40-godišnjak je izvukao pištolj, pucao supruzi u glavu i teško ju ranio, a zatim pokušao počiniti samoubojstvo, rekao je novinarima glasnogovornik PU-a Miroslav Janić.

Oboje supružnika prevezeno je u Opću bolnicu u Vukovaru, a odatle, kako se neslužbeno doznaje, u osječku Kliničku bolnicu.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene