Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Predozirao se Cvikov diler?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jedan od dilera Jakše Cvitanovića Cvika, 33-godišnji Goran Novak iz Vele Luke, pronađen je jutros mrtav u apartmanu u središtu Splita. Na tijelu nema tragova nasilne smrti pa se pretpostavlja da se predozirao. Točan uzrok znat će se nakon obdukcije.

Mrtvog je prijatelja pronašao 27-godišnjak iz Vele Luke koji je s Novakom sinoć stigao u Split i zajedno su unajmili apartman. Kada je shvatio da Novak ne daje znakove života, pozvao je vlasnika apartmana i rekao mu da su sinoć uzeli heroin.

Pročitajte i ovo Ilustracija Subotica U Srbiji uhićen Hrvat: Pronašli mu drogu, a otprije je poznat po maltretiranju i nasilju Uhićeni diler Na jedrilici S gotovo tri tone kokaina pao 70-godišnji narkobos iz Srbije, stručnjak poručuje: "Čini mi se da je akcija prerano prekinuta"

'Prema stanju pluća i unutarnjih organa utvrđeno je da se najvjerojatnije radi o predoziranju narkoticima', kazao je Antonio Alujević, patolog KBC-a Split. Dodao je kako su izuzeli uzorke tkiva i tjelesnih tekućina za toksikološku i histološku analizu koje će točno pokazati o čemu se radi.

Goran Novak je bio šesnaesti okrivljeni po optužnici koju je u studenom prošle godine podigao USKOK protiv Jakše Cvitanovića Cvika i još 16 osoba, a bio je optužen kao jedan od sitnijih Cvikovih dilera s dna organizirane mreže.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene