Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Jedan od dilera Jakše Cvitanovića Cvika, 33-godišnji Goran Novak iz Vele Luke, pronađen je jutros mrtav u apartmanu u središtu Splita. Na tijelu nema tragova nasilne smrti pa se pretpostavlja da se predozirao. Točan uzrok znat će se nakon obdukcije.


Mrtvog je prijatelja pronašao 27-godišnjak iz Vele Luke koji je s Novakom sinoć stigao u Split i zajedno su unajmili apartman. Kada je shvatio da Novak ne daje znakove života, pozvao je vlasnika apartmana i rekao mu da su sinoć uzeli heroin.

Vezani članci Pronađen laboratorij za uzgoj marihuane kod Opatije Pao "ratar" kod Opatije: Krao struju i u obiteljskoj kući uzgajao marihuanu Policija, ilustracija (Hrvoje Jelavić/PIXSELL) Pao diler u Splitu: Uz drogu, u stanu mu našli bombu i streljivo

'Prema stanju pluća i unutarnjih organa utvrđeno je da se najvjerojatnije radi o predoziranju narkoticima', kazao je Antonio Alujević, patolog KBC-a Split. Dodao je kako su izuzeli uzorke tkiva i tjelesnih tekućina za toksikološku i histološku analizu koje će točno pokazati o čemu se radi.

Goran Novak je bio šesnaesti okrivljeni po optužnici koju je u studenom prošle godine podigao USKOK protiv Jakše Cvitanovića Cvika i još 16 osoba, a bio je optužen kao jedan od sitnijih Cvikovih dilera s dna organizirane mreže.