Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Napao konobaricu

FOTO Pijani sin lokalnog političara RAZBIJAO po kafiću

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Sinoć oko 20 sati Silvije Tomašević, 32-godišnji sin požeško-slavonskog župana Alojza Tomaševića u ugostiteljskom objektu u Požegi pod utjecajem alkohola pravio je nered.

U utorak navečer Silvije Tomašević, razbijao je u ugostiteljskom objektu Astor u Industrijskoj ulici, u Požegi pod utjecajem 1,77 promila alkohola u krvi.

Pročitajte i ovo Ilustracija Vozio i službenog psa Pijani policajac izazvao prometnu nesreću: Pogledajte koliko je napuhao u rano jutro Vožnja u pijanom stanju autocesta A3 Vozač sa skoro tri promila vozio u suprotnom smjeru na autocesti!

>> Upali u kafić kod Knina i urlali: 'Ima li ovdje četnika?'

'Verbalno je i tjelesno napao vlasnicu ugostiteljskog objekta, razbacivao inventar te razbio nekoliko čaša nakon čega se udaljio. Nešto kasnije, policijski službenici su ga zamijetili kako upravlja osobnim automobilom sa kojim je prošao kroz raskrižje ulica Industrijske i Stjepana Radića dok je za njegov smjer kretanja bilo upaljeno crveno svjetlo te je zaustavljen od strane policijskih službenika koje je prilikom kriminalističkog istraživanja u policijskoj postaji omalovažavao i vrijeđao', stoji u policijskom izvješću.

Budući da je postojala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja smješten je u posebnu prostoriju policije i protiv njega slijedi optužni prijedlog. Za komentar ovog događaja zamolili smo i župana Tomaševića. 'Moj sin je punoljetan i za svoje postupke treba odgovarati sukladno zakonu', kratko je rekao župan Tomašević. (Agencija VLM)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene