Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Poreč: Pucnjava u centru grada, dvoje ozlijeđenih, napadač u bijegu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dvojica muškaraca ranjena su u pucnjavi danas oko 11 sati na parkiralištu iza hotela 'Poreč' u Poreču, izvijestila je danas istarska policija. Neslužbeno doznajemo kako su ozlijeđene osobe vinkovački odvjetnik Darko Zadro (44) i od prije poznat policiji bivši motociklistički prvak Stipe Ringvald (36). Na njih je pucao muškarac iz Vinkovaca pod imenom Vinco, za kojim još uvijek traje potjera.

Muškarci su prevezeni u pulsku Opću bolnicu, a liječnici su izvijestili da su teže ranjeni, ali nisu u životnoj opasnosti.

Pročitajte i ovo Željko Cvrtila i Ivan Čorkalo, reporter Dnevnika Nove TV Ilegalno oružje Cvrtila o pucnjavi na zagrebačkim ulicama: ''Treba više policije na cesti, a manje u kancelarijama'' Policija na terenu nakon pucnjave na zagrebačkoj Trešnjevci Pucnjava na Trešnjevci VIDEO Užas u Zagrebu: U muškarca ispalio nekoliko hitaca pa pobjegao!

Prema prvim informacijama, Vinco je Zadri dugovao novac. S odvjetnikom se trebao naći na parkiralištu hotela, a kad je izašao iz svog automobila zapucao je na njega i Ringvalda.

Zadri je pucao u prsa i teško ga ranio. Odvjetnik se s teškim ozljedama nalazi u pulskoj Općoj bolnici, ali nije u životnoj opasnosti. Stjepan Ringvald dobio je metak u leđa.

Napadač koji je bio obučen u crnu kožnu jaknu i plave traperice je u bijegu. Prema nekim informacijama, Vinco je radio za kontroverznog vlasnika nekoliko kafića iz Poreča, Miroslava Kraljevića, koji je trenutno u zatvoru. 

Stjepan Ringvald i njegova djevojka Karla Krneta punili su naslovnice za prošloljetnog incidenta na Hvaru kada su u tučnjavu s britanskim turistima bili umiješani i bivša splitska misica Ana Sasso i njen tadašnji dečko. Britanac je, podsjećamo, tada ostao bez uha. Ringvald je nakon incidenta duže vrijeme boravio i u splitskom zatvoru Bilice.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene